Kendo mot irritation

Torsdagskendo igen, samma upplägg som förra gången. Mjukar lugna attacker i kakarigeiko och sedan köa järnet i ji-geikon för att avsluta med lugna attacker i kakarigeikon. Måste börja lita på min egen räckvidd, Kalle sa att jag träffade för långt upp på shinaien så det får jag ta och tänka på. Det kändes helt okej idag också, inte så bra som i går, men ji-geikon mot Johanna är jag rätt så nöjd med. Sedan grämer jag mig lite för att jag inte knutig ordentligt från början utan var tvungen att knyta om Men när jag skulle köra mot Anders så vi hann knappt med någonting. Allra sista var mot Kalle och då skulle man köra allt vad man hade. Jag försökte i allafall, men det kändes ändå inte som om jag tog ut mig, måste köra ännu hårdare nästa gång!

Efteråt blev det bastu med apelsinsaft. Det var härligt, sedan blev det lite tjejbastu och så fick vi duscharna för oss själva och plötsligt så gick allt jättefort och vi var klara samtidigt allihopa.

Nu är jag trött, mycket att göra imorgon så ska sova. Tur att kendon tar bort så mycket av den inre irritationen annars hade jag nog legat och surat fortfarande. Det är inte kul att kvart i fem, precis när man tänkt gå hem, går in i databasen och till sin förskräckelse upptäcker 26 prover med svarsdatum imorgon som inte är utsvarade. Kollade upp det och alla kontroller var godkända, proven bara låg där och väntade på att bli utvärderade. Så jag suckade lite och satte mig en halvtimme med det, sedan orkade jag inte så jag lämnade några som någon får svara ut tidigt imorgon bitti, ska försöka ta mig dit lite tidigare själv också, men jag släppte det helt enkelt. Inte min metod denna vecka och om någon sagt att proverna fanns hade jag kunnat prioritera upp dem på min att göra lista och de hade blivit gjorda allihopa, men nu får vi hoppas att de blir utsvarade i tid i allafall.

För övrigt blev jag kallade Darth Vader idag eller Darth Vaidra kanske det var?

Det Positiva: Kendo motverkar surhet
Det Negativa:Dumma tankar

Det är inte lätt när det är svårt...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0