It`s here!!

Den kom tillslut! Den efterlängtade kendorustningen! Vad glad jag blev när jag kom hem igår efter en lång dag på jobbet, inte nog med att solen sken, dessutom låg det en postavi innanför dörren. En otålig väntan följde så att Johan kunde följa med och hämta det 10 kg tunga paketet. Vi baxade hem de på min cykel och det gick förvånansvärt smidigt. Naturligtvis vill jag slita upp hela kartongen så fort jag kom innanfö dörren, vilket jag också gjorde, i princip. En snabb check att allt verkade stämma och sedan ett ivrigt testande av de delar som kunde testas. Vågade mig inte på att försöka knyta fast snörerna på Men och Do själv, men resten kunde jag kolla. Kunde också sätta på min nya zekken på tare så vackert så.

Var glad resten av kvällen medan vi myste med tacos och film.

Idag skulle den invigas på riktigt! Johanna hjälpte mig att knyta ihop allt och sedan var det dags för kata i en timme först, då fick jag bara använde tare, men den satt väldigt bra tycker jag. Katorna vi körde kändes också rätt så bra, så längesedan jag var på en lördag och tränade ordentligt, men kator är roliga.

Sedan så skulle vi ha den andra uppvärmingen innan rustningstäningen och då åkte Do på också. Nästan så att Nisse och Johanna var ännu mer entusiastiska än vad jag var. De ville vara de första som repade min Do. Nisse hamnade först i den kön sedan fick jag en fin repa av dem på båda sidorna. Men var lite stel och krånglig att få att sitta bra i början, men när den väl satt rätt så kändes den helbra också.

Rustningsträningen var rätt så trevlig, förutom när jag fick ordna till Men med jämna mellanrum, får träna en massa så den anpassar sig efter mig ganska så fort. Det var inget direkt utmärkande vi tränade på. Ganska mycket jigeiko blev det på slutet. Jag ska tänka på att räta upp mig efter att jag vänt mig om efter en attack. Annars så kändes det rätt så bra, jag ska försöka få lite tips om hur man ska träna för att få en starkare och stdigare kamaj, känns som om alla lätt kan vifta bort min shinai för att sedan attackera. Den första ji-geikon när jag inte var trött var mot Nisse och den var nog den som kändes bäst också.

Efteråt diskuterade vi vår masterplan för att locka mer tjejer till klubben. Sedan kom vi på att vi ska ha tjejkväll också så då pratade vi lite om det. Kändes skönt att ta det lugnt och inte stessa så mycket.

När jag kom hem blev det lite mellanmål och sedan gick jag ut på en kort promenad, mest för att njuta så mycket som möjligt av solen. Solglassögonen åkte också på! och vårjackan, dock behöll jag långklsongerna, det behöver man om man bor i Linköping. Tro mig, det blåser alltid. Fint var det i allafall och jag satt en stund och bara njöt på en bänk.

Såhär glad är man när man bankat folk i huvudet och sedan får njuta av solen.

Blev ett telefonsamtal hem också, slutade med en syster på skype, jag på högtalartelefon, pappa plus tredjesyster någonstans i mitten och alla pratar i mun på varandra. Rörigt men skojigt, funderar på att skaffa skype.

Nu väntar en kväll som jag inte har bestämt hur ska se ut än, vi får väl se vad som händer. Kanske kattinfångning, kanske något annat. 

Det Positiva: Skojar du, rustning såklart!
Det Negativa: Snät på kote som fortfarande gör ont.

In my own little world...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0