Varannan kväll

Har kört varannan kväll vin och varannan glass nu, tanken att det ska bli en liten skål till cougar town ikväll också, vi får se om jag orkar hålla mig vaken. Igår så blev det en mysig kväll i Skäggetorp. Brieost, vitt vin, mörk choklad, gitarrspel och sång. Det var underbart! <3

Idag har jag jobbat som en idiot och sedan åkte jag till stallet. Klippte Jokers man och red Hampus på ridbanan. Hampus var superhästen idag igen! Gick klockrent efter sin egen förmåga och gjorde verkligen sitt bästa. Hade mest skrittarbete, mycket volter och halter och sedan lite skänkelvikningar försökte vi oss också på. Lite trav blev det också och jag tränade sitsen först, men sedan blev det stigbyglar igen och några galoppfattningar. Helt underbara var de idag. Försökte att ha så få travsteg som möjligt och helst fattning direkt från skritt. Fattningarna till höger blev betydligt mycket bättre, vad han kämpade på den lilla hästen på galoppvolterna, nu blir det uteritt de följande gångerna jag åker dit! Avslutade med lite travarbete och lättridning och han försökte så gott han kunde att böja sig och flytta sig, men vi får försöka öva lite mer så att han inte är så stel, känns en otrolig skillnad i allafall.

Kvällen hemma har jag ägnat åt att kolla in två busande katter. Det har jagat varandra under och öve sängen, hoppat på varandra och varit allmänt busiga. Märkte också idag att även Nostippen tar för sig och vågar börja leka mer och mer. Dessutom vågar hon medan jag sitter och tittar på. En sån framgång!

Nu blir det dusch och ner i sängen. Imorgon blir en lång dag igen...

Det Positiva: Mys med finaste <3
Det Nagativa: Magvärk av för mycket stress

Genom eld och vatten...


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0