Klippt

Så var det dags för lite semester från jobbet, två dagar då jag ska springa runt bland folk i Gävle istället. Kommer bli kul misstänker jag. För att vara lite finare än vanligt åkte jag ner på stan efte jobbet och jagade en frisör. Fann en tillslut också, har beslutat mig för att klippa mig där igen och kanske försöka klippa sig lite oftare än två gånger om året. Så nu är håret friskt igen och jag köpte någon olja som ska skydda topparna lite bättre, känner mig vuxen som tar hand om mitt hår.

Sedan fortsatte jag förbi Naturkompaniet och skulle kolla in ryggsäckar, på deras hemsida såg det nämligen ut som om det hade flera olika sorter av Haglöfs säckar, men så var det inte i butiken. Provad den sorten som fanns där i allafall och sedan får jag äl springa mellan tre olika affärer och prova de andra sorterna i tur och ordning, om jag nu ska ha en sådan. I mina tankar har jag det perfekta ryggsäcken, med önskemål om fickornas placering, hur och var man kan spänna fast saker och så vidare. Då jag och Johan kikade runt pratade jag om att alla säckar hade något bra, men ingen hade alla bra saker som jag önskar mig. Men nu tror jag att jag har hittat den! Alla önskefickor fanns med och den kändes bra på. Fjällräven Kajaka var namnet. Allt detta braiga medför dock att den kostar en del så jag ska ta mig en funderare innan jag inhandlar något, har ju i allafall mer än en vecka på mig att bestämma. Mer än Johan som köpte en ryggsäck kvällen innan han åkte...

Kvällen ska ägnas åt packning och katter!

Det Positiva: Kort vecka
Det Negativa: Så långt borta...

Hurry home again...

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Caroline

Wohoo! Good stuff! (Jag har också en Kajka, därav de glada tillropen. Jag fick den i present, mycket trevligare pris på så sätt. ;) )



(Om vi ska vara noga har Hannes också en Kajka. Vi är så individuella...)

2010-06-10 @ 09:02:15
URL: http://www.kendoka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0