Kendoworld

Jobbade som en tok och sedan cyklade jag hem och ringde pappa som fyller år idag. Det är sommar i luften idag och det var det hemhemma också, längtar till nästa vecka när jag får träffa dem alla igen.

Så var det dags för första kendoträningen på en vecka. Temat visade sig vara fotarbete! Ack detta fotarbete, man kommer inte undan. Det kändes okej i allafall, golvet i den salen vi var i är ganska lätt att glida på och man fastnar inte på samma sätt som i de andra salarna tycker jag. Vi tränade på att få till stampet i attacksteget bland annat, mycket av träningen gick ut på att förbättra attacksteget och vissa gånger kändes det som att jag fick till lite stamp, mest bara duttar, men nån gång tyckte jag minsann att det lät lite mer. Sedan skulle vi lägga på hugg också och då började jag tänka lite fö mycket, men det blev bättre när man också fick en shinai att slå på, som det brukar. Sedan körde vi tävling i tregrupper, två som höll upp och den tredje körde attacker framåt och sedan ställde sig och höll upp och så körde nästa på tur om och om igen över salen. Det var roligt, Lollo, Johanna och jag vann en gång.

Blev ingen rustningsträning idag, vi laddar inför morgondagen, Rydssprånget och kendoträning och sedan kommer i allafall jag att sova gott. Börjar sex både imorgon och på fredag så nu kommer jag att vara död i helgen igen, men det är det ju värt. I omklädningsrummet fick jag höra SM-historien som jag väntat en vecka på så nu är jag nöjd och glad, sedan jagade myggen hem oss från vår pratstund i korsningen.

Nu ska jag se om jag får tillträde till sängen eller om Fläcken anser att det är hennes plats numera.

Det Positiva: Keno-love
Det Negativa: Dålig kondis...

And still I can dream...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0