Sunny Sunday

Efter en helkväll med massa mysande och 12 timmars sömn, känner jag mig nästan som en ny människa igen. Förmodar att ostkrokarna hjälpte en hel del också.

Det var kendodags igen, passet är flyttat till kvällen vilket känns rätt så bra. Upptäckte dock lite vitt ludd på min kote, mindre frächt, men ska torka dem ordentligt ikväll. Vi körde igenom kata 1 grundligt idag, vilket kändes bra. Jag måste våga hugga ordentligt och inte mesa mig. Och så pressa, pressa, pressa.

Sedan körde vi lite tekniker, Men först, gick ganska bra, kändes som om jag träffade med rätt delar de flesta gånger. Sedan Kote-Men mot Anders. Jag ska träna på att bli snabbare och nu har jag kommit i i en rytm med hur jag gör tekniken och ser den i två steg. Istället ska jag använda Kote-hugget för att studsa upp på Men, så Kote-hugget ska inte vara så tungt nedåt och allt ska flyta lite mer. Sedan körde vi vidare med kiri-kiachi, där ska jag inte ta ner händerna direkt och gå in, utan ha kvar dem lite högre upp tills jag är framme vid mottagaren så att det inte blir som en egen rörelse. Sedan körde vi ji-geiko också, minns inte så mycket från dem, men överlag kändes det bra. Jag kände mig stakt och orkade hela passet och det är huvudsaken.

Nu är det sängen so mgäller, evuntellt lite bokläsande, men mest sova.

Det Positva: Back on track
Det Negativa: Vaddå skära ner på kendopassen...

Fly me to the moon...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0