Kendobesök

Första kendoträningen på två hela veckor skedde igår. Inte så värst bra förberedelse blev det, dåligt med mat och vatten under dagen och då dök naturligtvis de suddiga ögonblicken upp igen. Får skylla mig själv och äta en bamsefukost på söndag så jag tar mig igenom det passet utan avbrott.

Annars så tyckte jag att det var ett bra pass. Teknikerna vi körde igenom kändes relativt bra, till och med en och annan Kote-Do kändes bätte än i vanliga fall. Ibland kanske det är bra att vila så allt får ligga till sig lite. Vi hade celebert besök från Huskvarna Kendoklubb i form av Mattias, Signe och Chi-Keung samt Johanna som också passade på att besöka Linköping och träna lite kendo. Så vi var hälften tjejer på passet! Det var riktigt kul att köra mot någon helt ny och några som man inte kör så ofta imot.

Jag kände mig lite snabbare också, försökte tänka på det Nisse sa och börja med fota för att sedan hugga ikapp. En gång när jag körde mot Mattias så gick han upp i Jodan. Jag vet hur man ska göra då, men jag har aldrig gjort det i praktiken. Men han visade och så fick jag prova och minsann så lyckades jag träffa kote en gång. Det var lite spännande måste jag säga. Sedan körde vi ett varv ji-geiko också, det kändes relativt ba, förutom när jag var tvungen och pausa både mot Johanna och Stina. Annars va det trevligt att bli slagen i huvudet igen!

Efteråt blev det lite stretch, kattprat och dusch innan jag for till stan och myste på bio med Johan. Eclipse blev det, betydligt bättre än föregående filmer kan tilläggas, mer om lite sidohistorier och grejer som jag gillade och Jasper var med så mycket mer,

Nu gäller lite lunch lite städning och lite njuta av solen och så ska jag försöka boka bil till Uppsala nästa helg.

Det Positiva: Kendo
Det Negativa: Måste ta hand om mig så jag orkar

Två vägar som möts

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0