Just another Kendo practise

Slut i kroppen, slut i huvudet. Blev ett ögonblick av illamående på träningen idag, som tur var i slutet av passet när det inte var så mycket kvar och jag nästan hade kört alla mina ji-geikos, kämpade mig ändå in och körde en halv till mot Kalle då James fick ett slag på tummen och avbröt.

Dagens pass var annars ett hopkok av Lollo Stina och mig själv. Mest Lollo för att vara riktigt ärlig, men vi planerade tillsammans och föreslog övningar från Sumi-lägret och sedan fick Lollo var sensei! Vi hade uppvärmning ungefär som vanligt och sedan lite grunder med gående Men, Kote, Do och Tsuki. Sedan med attacksteg med alla förutom Tsuki (stöt mot hals) där vi skulle variera avstånd och taiming. Sedan körde vi den roliga övningen med Ai-Men in, hiki Men ut och Men förbi och så varierade vi sedan med Hiki Do, Kote-Men/Men Ai Kote och så vidare, det var kul, men rätt så svettigt. Sedan hade vi min favorit med flera Men på rad och mottagare springer bakåt, synd att dojon är så liten för man hann inte så många. Men det kändes rätt så bra i allafall, jag försökte att träffa rätt. Vi använde oss också av Sumis fina kirikaichi-övning lite. Sedan hade vi också kakarigeiko och ji-geiko mot slutet. Försökte tänka lite, men inte för mycket, men var inte riktigt på hugget idag.

Sedan skulle vi inte sluta där utan vi gjorde armhävningar och sit-ups med medicinboll där jag misslyckades ganska rejäl, måste börja tjuvträna tror jag. Och sedan ligga på mage, upp med bröstet från backen och snurra shinaien framför sig, över huvudet, bakom ryggen och fram igen utan att nudda golv, den är i och för sig ganska rolig.

Det var ett kul pass och på engelska också så James skulle förstå! Hoppas att han fortsätter komma, han var med i bastun efter åt också, så han kanske är fast :)  Det var nice med bastu, men varmt, var tvungen att svalka mig flera gånger, nu är hjärnan rätt så klar igen, men i behov av sömn, ska bara lite först. Diska och packa sen ska jag sova och jobba järnet halva dagen imorgon. Ner till Blekinge och lyssna på Helena och Opera på Ungskär, sova och åka uppåt igen. Fixa och förhoppningsvis vila på söndagen och sedan träna kendo igen. Livet gå runt, men det är knappt.

För övrigt är min armbåge rätt så lilafärgat! Välkommen tillbaka blåmärken!

Det Positiva: Tränad
Det Negativa: Sömnbrist

Are you seeing the same as me?


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0