It`s Kendo

Det finns inget som är så smart som att ge sig ut och springa med en överbelastad hälsena. Inte, bra, inte alls bra. Men träna kendo kan man tydligen ändå, kände inte av den speciellt i dag i allafall, men jag var lite försiktig och försökte tänka på det. Ville inte paja något så att hela helgen blir förstörd. 14 timmar kendo laddar vi för nu! Först ska jag bara upp och jobba till kl 6 imorgon, men det är sekundärt.

Idag var annars ett trevligt pass. Vi hade teknikövningar som jag tyckte fungerade på ett bra sätt med både kendosteg och attacksteg. Tyckte också att jag verkade träffa Do på ett bättre sätt idag än på länge, ibland i allafall. Men jag kom för nära med Men, mindes inte att jag skulle tänka på det. Sedan hade Kalle lektion i hur man ska bete sig för att få en bättre kendo. Sträcka på sig, bete sig värdigt och ha så mycket spirit att det väller över.

Efteråt packade jag och Stina rustningar, shinaier och bokken. Imorgon kväll blir det Uppsala och Sumi Seminar 2010 och jag ska vara som en svamp och suga i mig. Jag ska tvinga mig själv att ge lite till och sedan köra på ännu mer. Jag ska lära mig och jag ska bli bättre, that is the goal.

Sedan blev det galen bastu, den stackare som aldrig varit med förut visste inte om han ville basta med oss (läs Kalle och Anders) igen. Även om jag på vissa plan kan förstå honom, så är det så roligt och ett underbart sätt att avsluta dagen med.

Nu måste jag sova några timmar i allafall. Imorgon fortsätter jobbet, problemlösing och funderingar blir det förmodligen. Suttit hela dagen med fix och trix och inte fått svara ut ett enda prov, men det var kul!

Det Positiva: Jag är bättre än jag tror på saker som ser svårt ut.
Det Negativa: Kunde ha gått illa i duschen idag..

Håller tummar så de glöder, heja! heja!

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0