The life

Ja, det här med konstant bloggande är inte riktigt min grej nu för tiden. Men ofta är jag för tött för att orka när jag väl har tillgång till ett längre stunds internet. Dessutom händer det inte så mycket i mitt liv som jag vill skriva om. Ibland känns det som om jag är insvept i en dimma och världen bara far förbi framför mina ögon.

Veckan som gått har i allafall gått rätt så bra. Eller, den började bra och sedan gick det me utför. Blev förfärligt trött på onsdagen och höll på att somna när vi promenerade till maxi. Tröttheten har sedan dess hållit i sig ganska konstant. Ändå envisades jag med att träna i torsdags vilket kan vara orsaken till att allt jag försökte göra kändes skit och jag bara ville sätta mig ner på golvet och strunta i det hela. Motivationen till att slå andra i huvudet var med andra ord noll. Vilket känns rätt tungt så här två veckor innan tävling. Därfö beslutade jag mig för att hoppa träningen idag också, av flera skäl än omotivation, en tjock hals, hosta och en varm Johan bredvid vägde också in. Så jag har tillbringat dagen med att vila mig och läsa bok. Ett sällsynt nöje nu för tiden. Men jag siktar på träning både onsdag och torsdag kommande vecka, ska försöka börja ladda lite mentalt inför detta i god tid så jag blir motiverad.

Igår blev det fikaträff också! Mums vad gott det var! Linda bjöd på blåbärspaj och vaniljsås(/kräm), supergott var det. Blev lite pratnde i några timmar och sedan iväg till Johan där jag har varit sedan dess. Ska ägna kvällen uppkrupen i soffan hade jag tänkt, kanske lite filmmys också, vem vet.

Det Positiva: Underbara Johan
Det Negativa: Inte mycket ork över till det jag vill.

When I can´t walk will you carry me?

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0