Nybörjarstart och Tävlingsträning

Dags för ett kendoinlägg igen är det tänkt. Börjat försöka ladda inför helgen, inte det lättaste. Jag känner mig långsam och dålig och gör alla fel jag brukar göra. Men om jag gör dem nu så kanske jag blir för nervös för att göra om dem i helgen, vem vet.

Första timmen var i allafall grundträning med de nya, dök upp några nya förvirrade människor som skulle testa kendo, så vi har ungefär hälften/hälften. Det var jobbigt att promenera en massa kendosteg, speciellt utan ordentlig uppvärmining, kände mig mest stel som ett kylskåp, men tror att det gick upp ett litet ljus för mig i allafall. Jag brukar känna mig rätt så vinglig och ha dålig balans när jag går, men igå så försökte jag verkligen skjuta fram höften så som Anders sa och jag kände mig genast mycket stabilare. Dessutom försökte jag att kasta iväg shinaien mer och tyckte att det blev bättre. Måste träna mer hemma, kanske i eftermiddag innan jag plockar isär den och slipar bort flisorna.

Sedan skulle vi ha tävlingsträning också, först lite genomgånga av regle där jag mindes det mesta och sedan så skulle vi försöka komma fram till hu man gjorde i en lagtväling med påhälsning och dylikt. Blev mest förvirrad, men ska göra lite efterforskningar på internet också så kanske det blir klarar. Sedan körde vi mest ji-geiko och sedan nä väggen gick upp körde vi lite uppvisning och mer ji-geiko och tillslut matcher. Jag kände mig dålig, jag kan inte träffa på rätt sätt känns det som. Sedan kändes det som om viljan och orken inte riktigt fanns där, har för mycket annat i mitt huvud. Och så fastnar jag i välbekanta mönster också, mycket irriterande.

Så att koncentrera sig på ikväll är att överraska och inte fastna i mönster! Försöka träffa lite mer på de ställen där man ska träffa och ha lite mer vilja.

Det Positiva: Johan följer med!
Det Negativa: Blir inte som jag vill...

Suprise myself!

Over and Out


Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg!

Gillar du hästar? - Kika gärna in på min blogg då som är Sveriges tredje största hästblogg!

Du kanske också gillar den som många andra hästmänniskor runt om i världen.



PS. Just nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna ett fint smyckes-kit från dyra märket Tiffany & Co. Kolla på menyn till vänster på min blogg om hur du tävlar!

2010-02-07 @ 21:32:27
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0