Antibiotika

Denna vecka började så bra, så otroligt bra att jag trodde jag skulle kunna övervinna allt. Katterna lurades ut från gömstället. Jag fick besked om jobbet som var väldigt positivt. Igår hade jag en rolig träning och det kändes som om livet lekte. Sedan kommer jag hem och ska förstöra allting genom att försöka klappa lite på Nostippen igen. Grov felbedömning av det läget och resultatet blev rejäla bitmärken i min tumme. Dagen idag har följts av en jakt på vårdcentral sedan jag ringt sjukvårdsupplysningen. Sedan fick jag tid på eftermiddagen tillslut och böjrja väl då inse att det kan vara besvärligt det här med kattbett. Fick antibiotika utskrivet och hade hunnit hem och proppat i mig de första tabletterna då läkaren ringer igen och har bokat tid åt mig på sjukhuset imorgon bitti. Bettet sitter tydligen på ett sådant ställe att en infektion kan sprida sig ganska lätt. Känns lite skakigt, men skönt att få det ordentligt undersökt i varje fall. Tillsvidare har katterna lyckats ta sig in under diskbänken och får stanna där tills de behagar komma ut av sig själv, inte mycket jag kan göra, möjligen stänga för om jag lyckas se dem båda ut någon kväll.

I övrigt missar jag kvällens kalleträning, vilket är lite sorgligt, men handen gör för ont helt enkelt, får se om jag känner mig bättre på lördag annars så få jag ta det som det kommer. Hoppas jag klarar att vara med på söndag i allafall, då är det nybörjarpass och inte så fysiskt ansträngande. Bara jag kan hålla ordentligt i svärdet så ska det nog gå. Jag var så taggad igår, det var inte riktigt klokt. Längtade så efter en egen rustning så jg hade kunnat vara med efteråt och lekt. Men till helgen ska det bli av att beställa, allt som alla ska beställa är klart och nu ligger bollen hos mig. Känner dock att det blir för mycket att tänka på ikväll, så spar det tills allt annat lugnat ner sig och jag har gott om tid. Dessutom måste lönen komma in på kontot också.

Imorgon ska jag lägga upp bilder på de små liven också tänkte jag. Kan tilläggas att jag har internet hemma nu, nöjd med mig själv.

Det Positiva: Besked
Det Negativa: Oförsiktighet

Let me fly, let me fly

Over and Out




Kommentarer
Postat av: Elinor

Låter fint med bilder :D vill se bild på bettet också :P håller tummarna för att du kan träna :D Vi är båda lite handikappade då:P jag med svullet ben och du med en skadad tumme :P



stor kram på dig <3

2010-02-26 @ 00:25:37
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0