Stuts och vidare!

Har lite bloggande att ta igen som vanligt. Dagar och veckor går så fruktansvärt fort, ibland önskar jag att tiden kunde gå saktare. Eller så handlar det mer om att jag behöver hitta ett lugnare tempo. Ändå, rider, tränar och slappar jag mindre än på länge, ändå stressar jag runt med hjärtat någonstans nära halsen och verkar inte kunna slappna av. Det höga jobbtempot tär på en i längden, börjar förstå att det inte kan fortsätta så här. Längtar till mars när lite av bördan lyfts, samtidigt som man inte är säker (men ha stora förhoppningar med tanke på jobinsatsen jag lagt ner) på att få stanna kvar efter mars.

Ett kendopass fick i allafall avsluta en mysig helg som mest bestod av mys och shopping och Star Trek Voyager. Vi var inte så många, två nybörjare, Kalle, jag och Lars. Ganska så trevligt pass, mycket grundträning vilket är bra. Fösökte tänka på att börja med foten, men det gick väl sådär. Tränade en del kote-men också och tyckte att jag nästan fick till det bra, koten var definitivt lättare än vad den brukar och någon gång kände jag att den stutsade upp på Men. Sedan gjorde vi lite Do också, stora Do, kändes helt okej, inga misslyckanden eller vad jag vet slag på folks lår. Kalle va ji-geikosugen så vi körde ji-geiko på slutet. Den jag körde mot Lars var nog roligast, minns fortfarande den härliga kote-träffen jag fick till. Sedan så minns jag inte så mycket mer, blv ganska taggat där ett tag, från båda håll tror jag minsann så vi for lite hur som helst över lokalen.

Det kändes skönt i koppen efteråt, men i veckan har jag kännt av någon liten muskel i vaden som kommit i kläm, hoppas det går att träna/stetcha bort. Imorgon blir det av igen, James sista träningspass innan han far hem över jul så jag gissar på att vi alla ska slå honom så mycket i huvudet som vi kan. Och sedan är jag hemhemma i helgen så missar kendon då också.


Å yäää!

Kommer mer nä jag pysslat lite med annat först.

Det Positiva: Ledig fredag
Det Negativa: en jobdag kvar.

Sometimes moments flies by...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0