Tur på Kinda Kanal

Fick finbesök i helgen av föräldrarna som efter lite bilkrångel och en snäll granne, anlände på fredagskvällen. Jag hade lyckats med bravaden att jobba, rida två hästar och städa innan de kom, så jag var nöjd med mig själv. Så skönt att täffa dem igen också ibland räcker det liksom inte att bara prata i telefonen utan man vill träffas och umgås också.

Lördagens plan var att åka båt på Kinda kanal. Det höll på att börja illa med missad buss, men tack och lov löste det sig genom Johan och en snäll bussförare. Så vi kom på bussen mot Rimforsa och kunde pusta ut. Väl framme där letade vi upp båten och gick ombord. Det var en bra dag att åka båt på, solen lyste, det var inte för varmt och det blåste inga vågor. For förbi hela 14 slussar under de 6 timmar det tog att ta sig tillbaka till Linköping. På vägen såg vi fina hus och slott. Fiskljuse, örn och andra sjöfåglar. God mat blev vi serveade och så pratade vi en massa.





Vi avslutade dagen med varsin bägare med Bosses goda glass. Mamma och pappa gillade den jättemycket. Sedan åkte vi hem till mig igen och de drack kaffe. Blev en ganska tidig kväll, var trötta allihopa tror jag.

Blir ett senare inlägg om söndagens äventyr tror jag, det tog på krafterna att lägga in så många bilder.

Det Positiva: Vackert väder, trevligt sällskap
Det Negativa: Trötthet

Jag hade en gång en båt...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0