På kattfronten...

... mycket nytt!

Katterna gör framsteg för varje dag som går. Fläcken promenerar omkring lite mer fritt än vad hon brukade förut med spetsade öron och lyft huvud kikar hon sig omkring, hon är så vacker. Hon förösker också leka lite med de plingande bollarna och är jättesöt när hon gör det. Helst vill hon leka själv och sitta och puffa på dem fram och tillbaka och så tittar hon på mig när hon gjort det och det ser ut som om hon frågar om det hon gjorde var rätt. Vippan kollar hon in och slår efter med tassarna ibland när hon är på lekhumör.

Även Nostippen har tagit ett steg i rätt riktning. Då jag låg och läste en kväll dök plötsligt ett litet katthuvud upp vid fotänden och kollade in mig. På morgonen när jag gick upp var hon ute i hallen, men smet kvickt in i sin låda när hon såg mig. Nu äter hon i allafall godis medan jag sitter och tittar på henne och blinkar tillbaka när jag pratar med henne.

Så jag är vid gott mod, idag har det inhandlats en klöspelare eftersom Fläcken tyckte min säng kunde passa som det, det tyckte inte jag så jag hastade iväg till Tornby. Får se om de förstår hu den ska användas bara.

Nu blir det matlagning och sedan träning.

Det Positiva: Framsteg
Det Negativa: Pollenallergi

When the sun shines...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0