Med värme i hjärtat

Ännu en torsdag till ända, nu är det bara en dag kvar av jobbveckan och sedan en fullspäckad helg som vanligt. På schemat står hopptävling, eventuellt lite trädgårdsrens och avslutningsvis lite kendo också.

På dagens schema stod också kendo, men först lite nyheter fån kattfronten. För ögonblicket sneglar jag på en mycket upptagen katt som springer omkring efter diverse bollar och leksaker. Fick besök från Östgötakatterna idag och katterna fick presenter i form av gul/orange bollar och luddiga möss. Jag lade alla nya leksaker i en hög på mattan då jag for till träningen så jag skulle se om de kollat in dem något. Minsann, då jag kom hem låg mattan ihopknycklad i en hög med endast en luddig mus som sökt skydd under den. Alla andra leksaker hade Fläcken uppsikt över under sängen. Så jag skulle se om hon var på lekhumör. Vippan var inte så intressant då jag höll i den, men när jag dragit ut alla leksaker och flyttat omkring på dem lite kom hon igång. Jag var som luft, full koncentration på bollen var vad som gällde. Nu är bollarna utspridda över olika delar av lägenheten och Fläcken dödar en luddiug mus under sängen. Så roligt att kolla på, ska nog försöka filma någon kväll med min kamera.

Över till träningen som idag till min stora lättnad inte bestod av endast kote-hugg. Lite av samma övningar blev det dock, men denna gång med Men som mål. Det kändes som om man blev lite snabbare i varjefall och jag tyckte att passet var roligt. Det behövs verkligen att man bygger upp med lite svårare och svårare övningar så att man själv märker skillnaden. Jag försökte att inte tänka så mycket, men det är svårt att inte tänka och samtidigt vara taggad i huvudet. Jag ska försöka att verkligen pressa mig själv lite mer på nästa pass utan att det blir för mycket och jag tappar allt det andra. Så, då har jag satt upp ett mål också. Från och med nästa vecka är det full fokus på kendon, bara två veckor kvar till tävling och gradering nu...

Dag att sova, ska upp om fem timmar...

Det Positiva: Kendo och katter
Det Negativa: Att köra på i 110 är inte så smart i längden...

I want to fly high above...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0