It`s my life

Det är full fart här, ibland lite paniksalget stressande full fart. Fast nu separerar jag blod igen och då blir det pauser när centrifugen går och så. Pauserna är så pass korta att man inte vill dra igång jätteprojekt under tiden vilket väl gör att jag får stanna här länge istället så jag får allt gjort som jag anser måste göras. Det känns underligt att rapporten ska vara inne om två veckor och allt ska vara klart. Sedan är det bara presentationer och dylikt som ska fixas och så kan jag ansöka om examen vilket känns smått overkligt. Igår var jag inne på AF:s hemsida och kollade runt, deprimerande, ett par jobb som verkade väldigt intressanta, men vill ju inte flytta till Umeå direkt och så ville de ha flera års arbetserfarenhet också, men söka kan man ju alltid för att träna lite. Får dock vänta tills det lugnat ner sig här.

Igår stressade jag iväg mig till träningen också, stress blev det eftersom jag valde att fastna i True Blood och inte ville slita mig. Den serien är beroendeframkallande.

Träningen var mycket trevlig, så som den brukar. Grunder som tränades och drillades vilket är skönt för då blir det inte så mycket nytt och man kan tänka på sådant man behöver tänka på. Till exempel använda vänster hand ordentligt. Så det tränade jag på mest hela lektionen och så försökte jag slappna av lite också, men det gick det sämre med. Det svåraste var att göra övningarna i undertempo första gångerna för att nybörjarna skulle lära sig och hänga med. Men sedan var det kul att se hur snabbt Anders och Robert körde när vi skulle hugga så fort vi kunde och göra det ordentligt. Tror att de försökte imponera lite och det lyckades.

Kvällen slutade naturligtvis alldeles för sent med att jag, Lollo och Erik hamnade i en korsning och pratade kendo och mat en bra lång stund. Erik peppade oss inför SKO och berättade historier om tävlingar och läger vilket är väldigt kul.

Nu väntar ännu en dag med labbande och databehandlig, ikväll får jag träffa den finaste människan i mitt liv också, hoppa jag.

Det Positiva: Kendo att andas, leva och uppleva.
Det Negativa: Stressa hit och stressa dit.

Du är det finaste jag vet.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0