Veckan som rusade förbi.

Kan ju lugnt påstå att bloggen inte prioriteras just nu, det ä så att säga mycket annat att göra och när jag får tid över, ja, då sover jag.

Denna vecka har gått i rasande fart och nu är det snart helg igen, längtar mycket, förhoppningsvis blir nästa vecka lugnare. Har hunnit med en liten tur på min fina Hampushäst i allafall. Han var ju nyklippt och fin så vi körde galopparbete i skogen. Det var jobbigt tyckte han, men jag hade bestämt mig för att ingen handbroms skulle vara i, varken från honom eller mig. Kan ju säga att han blev betydligt mer på tå efter en stund och fick lite egen springvilja, en sådan vilja som de ska ha och inte bara skena hemåt vilja som han brukar. Han jobbade på bra tycker jag och nu ska jag dit imorgon igen, ligger ju lite i hårdträning inför nästa helgs tävling. Om jag får sällskap så blir det nog lite uteritt tror jag, men annars ska jag rida dressyrprogram. Ska vara med i två klasser och denna gång ska han banne mig galoppera. Lite därför jag red så mycket galopparbete i skogen och nu har jag en ny idé om hur jag ska rida fram också, beroende på hur det ser ut där borta på tävlingsplatsen.

Igår var jag och jobbade lite igen, bara fyra timmar men det räckte gott och väl, sedan så lämnade jag in ett första utkast på rapporten till min handledare också, mycket pirrigt. Nu ska jag förbereda mig inför kvällens träning och för en gångs skull komma hem tidigare på torsdagar. Labbandet gick smidigt idag. Ska skriva ett långt inlägg om kendo imorgon istället så har jag två träningar att berätta om.

 

Det Positiva: Springa i skogen.

Det Negativa: För lite tid, för lite ork.

Du är den viktigaste, bara så du vet.

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0