Slocknad

Vaknade i mörkret i morse bredvid en varm Johan så jag ville ju absolut inte gå upp. Men eftersom han är bra mycket bättre på det här med att gå upp på morgonen så kom jag upp jag också och blev rätt pigg när jag fått i mig frukost. Sedan åkte jag hem och var hemma innan åtta och då skruvade jag ihop skohyllan och så slocknade jag på sängen. Så klockan blev ett innan jag kom iväg till campus och uppdaterade mitt kort, men nu så kan jag skriva tenta till jul också. Snart så är det dags att åka hem och handla, städa och tvätta inför imorgon när jag får fikabesök. Ska komma på vad jag ska baka också, har ju massa bär i frysen så det lutar åt en paj av något slag. Har planerat lite mer av veckan nu också och även om jag ska försöka ta det lugnt så blir det en del saker att ordna. Och så måste jag ju börja ladda infö SKO också!

Imorgon blir det en tur ut till Hampus och fika med Lollo och Linda. Sedan fortsätter veckan med kendoträningar och möte med examinator. Kanske ska jag försöka anmäla mig på arbetsförmedlingen också, får se om jag kan får det gjort under onsdagen, så riktigt sysslolös är jag ju iallafall inte.

Men nu gäller det nog att sätta igång, fylla upp kylskåp och skafferi med veckans mat och ta bort allt äckligt damm som gör att det kliar i ögonenen.

Det Positiva: Umgår med <3
Det Negativa: Man kan börja oroa sig alldeles för tidigt...

And so it begins...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0