Och så börjar nedräkningen

Nu är då tanken att jag ska börja ladda inför SKO, vilket är svårt när jag känner av huvudvärken efter flera för hårda Men-hugg under dagens träning. Försöker bortse från det och bara tänk positiva tankar, men det är jobbigt, så jag ska sova en massa i veckan och så får vi hoppas att jag mår bättre och är mer taggad inför träningarna på onsdag och torsdag.

Idag började vi med kata som vanligt, det gick helt okej, Nisse var runt och gav tips så lite nytt att tänka på. Sedan hade vi rustningsövningar. Bland annat för att träna kiai, först så skulle man ha ett kiaki och så skulle mottagaren svara och man själv skulle ha ett till kikai som sedan övergick i attacken och attackens kiai. Det gick bättre och bättre tycker jag, men jag är dålig på att skrika med magen, det måste jag träna mer på.

Sen hade vi matchträning också med tejp på golvet och allting. Det var kul, men jag var väldigt trött och orkade inte riktigt engagera mig kändes det som. Har kommit fram till att jag behöver en lång startsträcka och träning på morgonen inte är min starka sida. Behöver en hel dag och saker att reta upp mig över för att komma igång ordentligt.

Träningen slutade klockan ett och jag var hemma vid halv fyra. Tror jag måste börja planera in lite marginaler till träningarna. Idag hade vi jättemycket att prata om. Först med Johanna i omklädningsrummet, med Johanna och Erik utanför Dojon och med Erik i krosningen. Men det är ju så trevligt och jag ser verkligen fram imot att träffa kendomänniskor nästa helg, om de är lika underbara och roliga som de jag hittills träffat så blir det en bra helg.

Nu är jag hos Johan och hade tänkt fixa rapporten men jag har fortfarande inte fått några kommentarer mailade till mig, så nu vet det tusan vad jag ska göra. Ska skicka ett påminnelsemail och hoppas jag får dem snart.

Det Positiva: Nedräkningen har börjat.
Det Nagativa: Hårda men-hugg i huvudet.

En vecka kvar...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0