....

Jag är för trött för det här nu, livet knallar på, i olika riktningar, på raka vägar och krokiga stigar.
Personligen gillar jag de krokiga stigarna i skogen, mycket mer att titta på där.

Nu vet jag inte om jag väljer rätt längre, men jag gör vad som känns bäst för mig och hoppas på att det utvecklar sig åt det håll jag vill.

Problemet är väl att jag vill så mycket, alldeles för mycket och är dålig på att proiritera. Jag har för mycket av det viktiga i mitt liv att jag nästan glömmer bort mig själv.

Det är svårt att välja bort det roliga också eftersom jag vet att jag mår bra av det, men ibland så måste man och det känns som om jag blivit bättre på det. Jag är inte hemma ensam speciellt mycket längre som jag var under det första året här. Nackdelen är väl att jag är hemma så lite att jag inte kommit i ordning än efter flytten. Tavlor som ska upp på väggarna och någon slags känsla för inredning har inte hunnit infinna sig ännu. Men jag accepterar det och försöker bo in mig endå, då kommer det nog bli mycket bra i slutet. Den stora grejen nu som jag måste ta tag i innan jul är mitt skrivbord som ska bort. Mitt mål är innan jul, men förmodligen blir det som med Lollos säng.

Nu har jag skogslängtan också, en vandring i fin natur och en natt i vindskydd med en härlig lägereld. Vad jag längtar efter det nu, men som det ser ut så får vi sikta på nästa år. Ett år som kanske ska invigas i en annan del av Europa. Vi får se, det känns spännande i allafall.

Nu ska jag dra mig hemmåt igen, ta en tur och handla mat och kanske adventspynta lite.

Det Positiva: Jobbar och tjänar pengar.
Det Negativa: Ibland så lyssnar jag för lite på mig själv.

Jag önskade mig något vid en fallande stjärna och drömmen kanske snart blir verklighet.


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0