It´s my life

Oj, litet tag sedan jag skrev nu, tiden har bara flygit iväg och jag har dessutom varit ganska trött.


Var i skolan en del på måndagen, fixade undan en labrapport och det känns fint att vara så i fas som man är, även om det är lite som släpar, så är det ingenting i jämförelse med hur det brukar vara. Eftermiddagen och kvällen ägnades åt att läsa bok, nummer sexton i serien, jag klampar på mot slutet med andra ord, hoppas nu att sista kommer ut i höst och att de är snabbare än blixten på att översätta den till svenska.


Blev ganska sent, vilket resulterade att chefen fick upp mig ur sängen genom att ringa strax efter åtta, blidde ingen utbildning på torsdag då Fredrik gått och blivit sjuk. Skulle ha gått på förra tillfället ändå, trots att jag mådde dåligt. Känner ju att jag behöver träna och bli säkrare. Hade planerat att vara i skolan till åtta och hinna förbereda inför föreläsningen klockan tio, men detta gick ju helt i stöpet. Tyckte ändå att det var en skön morgon med gott om tid, det vill säga ända tills jag fick ett sms kvart i nio och kom på att vi började en lektion 9.00, ingen akademisk kvart! Trodde det var en viktig lektion så jag slängde i mig filen och kastade mig på cykeln, mycket stolt var jag när jag hann till salen två minuter innan nio. Tur att man har nära till skolan och att man har starka ben som kan cykla snabbt. Väl där var jag och de tre lärarna alldeles ensamma. Ingen annan som dök upp till nio, kvart över drällde det in en drös och så kunde vi starta tjugo över. Om jag var glad? Inte direkt. Eftersom vi började så mycket senare fick vi också dra över på tiden då lektionen var planlagd till en timme. Vilket resulterade i att man fick smyga in i föreläsningssalen och sätta sig längst upp, tur att det fanns en bakdörr man kunde ta så man slapp störa allt för mycket. Blir själv väldigt irriterad på folk som kommer sent och ska skrapa med stolar och dyligt.
Efter föreläsningen fixade vi det sista på labrapporten och lämnade in den, nu hoppas vi på att inte få retur.

Åkte ut till Hampus sedan, har bytt dag till tisdagar då Jossan är ledig så vi skulle rida tillsammans. Tyvärr blev det inte så, Jossan hade varit till läkaren och blödde i lederna, så hon kunde inte rida. Fick bli en tur bara jag och Hampus, gick ganska bra, men han var lite öm i fötterna.

På kvällen åkte jag till Johan. Gick en promenad bort till Tornby och undersökte vad K-Rauta var för affär. Tittade på balkongmöbler och då började jag önska att jag hade mig en balkong igen. Jag skulle ha små blomlådor med jordgubbar i och en kruka med potatis och kanske lite tomater också. Känner mig väldigt huslig när jag tänker så, upptäckte att jag alltid känner mig lite mera huslig när jag är hos Joahn än när jag är hemma hos mig. Handlade lite mat sedan och så stekte jag pannkakor som blev goda. Längesedan jag gjorde det nu så det var nästan godare än vanligt.

Sedan såg vi film också, Marley and Me, den var bra. Sedan låg jag bara och grät i soffan de sista tio minuterna. Det var en sådan film helt enkelt och så började jag tänka på när jag har upplevt samma sak själv och så slutade det med att jag satt där med svullna röda ögon.

Nu är det morgon igen och jag är i skolan bibliotek. Ska försöka mig på att plugga lite idag innan föreläsningen klockan ett. Morgonen började i allafall på bästa sätt med mys hos Johan och sedan frukost. Efter frukosten så somnade vi nästan igen, jag blir så avslappnad när jag är med Johan så det blir lite så automatiskt, och så gillar jag att sova såklart.

Nej, nu ska jag surfa lite, lite till och sedan ska jag köpa mig lite lunch innan jag letar upp en lämplig pluggplats. För övrigt klarade jag min påsktenta, mycket nöjd!

Det Positiva: Johan såklart <3
Det Negativa: Allergi

Varma armar, varma läppar...

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0