Ur fokus totalt.

Solen lyser utanför och dagen är egentligen inte alls långt gången. Jag är dock helt utpumpad. Undrar vad det kan bero på? Kanske kan vara den lilla detaljen att jag inte kunde sluta skriva inatt när jag väl kom igång så somnade ganska sent. Kan också bero på att tentapluggandet har tagit ut sin rätt. Nu är det i allafall klart att vi skriver båda tentorna imorgon, får väl se hur det går, satsar stenhårt på biokemin så får vi se hur det går med den andra.

Det hjälper ju inte direkt att huvudet är fullt med Kendo och lägret börjar imorgon, direkt efter tentorna. Lyckades komma ganska tidigt till skolan och ägnade sådär en timme åt tidningen och kendoprat, sedan skulle vi sätta igång var det tänkt. Då kom en klasskompis förbi och så blev det en timmes pratande till. Mycket trevligt, men inte direkt motiverande för tentapluggandet. Pluggade i kanske en halvtimme och sedan upptäckte vi till vår glädje att det va dags för lunch. Lyxade till det och köpte mat idag, fisk blev det och det var mycket gott. Sedan så skulle det pluggas igen var det tänkt. Läste iallafall igenom sammanfattningen jag gjode i början av veckan och gick igenom tenta och uppgifter igen. Sedan skulle det lösas korsord, för det måste man faktiskt! Efter det tröttnade jag och åkte hem, här hemma har jag mest drällt omkring, somnade nästan på sängen när ett sms väckte upp mig, så nu kommer Johan hit snart, kanske han kan få mig att piggna till lite.

En hel del kvar som ska göras ikväll egentligen, saker som måste förberedas innan helgen, mat som måste lagas, kläder som borde tvättas, en shinai som borde spännas om. Får se hur mycket jag orkar och hur mycket som blir kvar till imorgon. Just det, ska läsa igenom allt en gång till också, icke att förglömma.

Det Positiva: Imogon är det över.
Det Negativa: Huvudet är ur fokus.

Come give me wings and fly away with me.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0