Lång, lång dag

Lång dag blev det idag, klockan ringde redan fem i morse och jag kravlade mig ur sängen. Eftersom jag var så trött igår kväll efter träningen var jag tvungen att hinna fixa lite lunch innan jag cyklade iväg också. Även om det var mycket att göra kändes det inte så stressigt att äta frukost och jag kom iväg i tid, eller iallafall så i tid att jag kommer precis till jobbet. Bara Linus som var där när jag anlände vid sex, han satt och såg trött ut efter en hård helg. Så nu har han bestämt sig för att sluta med alkohol, håller tummarna för det, men har mina föraningar om den personalfest som kommer om ett par veckor.

Tillbingade de fyra timmarna på jobbet med att skura duschrum och göra rent avloppen. Äckligt värre, men man känner sig nöjd och duktigt när det blir rent och frächt. Vid halv åtta kom Linus och hämtade mig för en andra frukost och det var då verkligen på tiden, magen kurrade, benen protesterade och svetten rann, så det var verkligen skönt att komma in i personalrummet med normal rumstemperatur. Efter ytterligare några timmars skurande plockade jag ihop, duschade av mig badhuslukten och cyklade till skolan. Ägnade tiden fram till lunch med att jobba med opponeringen till eftermiddagen och tiden efter lunch till att förbereda vår presentation. Dessutom tog jag igen den föreläsning som jag missat genom att skriva av Lollos anteckningar. Vid tre var det så dags för pesentationen och det gick bra, inte så perfekt som jag önskat, glömde en del grejer och hoppade några eftersom vår föreläsare plötsligt kortade tiden mot för vad som stod i pappren, dålig stil. Blev inte klara förrän vid halv sex så då fick jag äntligen cykla hem och fixa lite mat.

Pratade med mamma i telefonen också. Mycket som händer åt alla håll och kanter, orkar inte tänka så mycket på det även om jag oroar mig en hel del för både det ena och det andra. Försöker koncentrera mig på mig just nu, måste det om jag ska klara av detta tenta-p som närmar sig med stormsteg. Blir en tuff tid i två veckor nu och sedan börjar jobbandet, som tur är har jag en del ledigt i augusti iallafall och sedan få vi se hur mycket det blir i sommar.

Efter en kort promenad för att rensa huvudet ska jag krypa i säng nu, vill vara pigg i morgon och ska verkligen ta mig i kragen och fixa saker och ting så jag får undan det som ligger och skaver.

Det Positiva: Redovisning klar.
Det Negativa: Lång, lång dag.

The wold is spinning around.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0