Kendouppvisning

Puh, snart är dagen slut och jag är bara tacksam. Började med att åka till skolan klockan åtta, skulle skriva rapport var det tänkt och jag är faktiskt förvånad över hur mycket vi gjorde med tanke på hur vi båda mådde halvt om halvt illa av nervositet. Sedan var det en föreläsning också, hade flyt så den var kortare än vanligt, men den kändes som dubbelt så lång. Blev bara nervösare och nervösare efter varje minut som tickade förbi. Tog oss till Colluseum i lagom tid för att hjälpa till lite och sedan vimsade vi omkring i våra fina kläder och jag funderade lite på vad jag gett mig in på. Anders var där med kamean i högsta hugg och Nisse kom också förbi, så då skulle de plus en massa andra folk kolla på oss. Min Johan lyckades jag också hitta i publiken <3 Vi körde i bokstavsordning så kendon var sist. Ännu mer nervös väntan. Först omgången var så där, dels hade jag suttit i seisa så benen var domnade och sedan gjorde jag fel också. Inget som märktes kanske, men var meningen att jag skulle motta slagen på Men och inte med Shinai, hade ju rustning på oss och då gör vi alltid så, men när vi tränade så hade vi inte Men, så jag var helt bortkollrad. De övriga omgångarna gick därimot bra. Nu ha jag och Lolla ingått en deal också, ska försöka låta lite mera båda två, framförallt nä vi möter varandra. Blir ju lite lättare om det inte bara är en som skriker. Kändes bra i allafall att vara där och få uppmärksamhet.

Efter uppvisningen och nedpackningen cyklade jag hem, åt lite mat och for till Hampus. Jossan var ledig så vi kunde rida tillsammans. Började med en kort stund på ridbanan och Jossan hoppade på Joker. Plötsligt så går det jättebra, han travhoppar utan problem ett kryss, i och för sig i tretakt, men om man jämför med hur han betedde sig i lördags så var det världsklass. Sedan skulle hon byta varv och så byggde jag ett rättuppstående och det travhoppade han också, men denna gång blev det lite galoppinslag så det blev ett ordentligt språng! Då nöjde vi oss och red ut i skogen, fick en jättemysig väg visad för mig. Hampus var ganska pigg, med Hampusmått mätt och det var trevligt med sällskap och draghjälp.

Hemma igen blev det telefonsamtal med faster Inger om ditt och datt och så har jag försökt ordna morgondagen på bästa sätt. Ska nämligen jobba på eftermiddagen, efter skolan, ända fam till klockan halv åtta. Träningen börjar åtta och det känns tajt att klara det om man cyklar. Nu är det ju så finurligt att Micaela och Nettan bor precis vid Simhallen och brukar åka bil till täningen, så jag har kollat med dem om de ska åka. Har tyvärr inte fått svar ännu, men jag hålle tummarna. Blir en tidig kväller snart, måste sova ordentligt denna natt och inte läsa bok till alldeles fö sent.

Det Positiva: Kendouppvisning.
Det Negativa: Hjänsläpp.

Stronger and stronger...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0