Full rulle.

Suck, dagen är äntligen över nu, har varit full rulle och de plus att jag sov ganska få timmar i natt gör att huvudet dunkar för fullt nu. Har fått det jag tänkte gjort i allafall, lite för lite pluggande blev det, men tar igen det imorgon då det blir full dag istället. Funderar på om jag ska åka direkt till skolan och ta med mig frukosten dit, då kan jag läsa morgontidningen samtidigt, brukar jag göra innan jag sätter igång ändå och då spar man ju lite tid med att kombinera dessa. Får se hur orken ser ut imorgon.

Blev ungefär fyra timmar iskolan idag innan jag begav mig hemmåt och sedan vidare till Hampus. Blir ganska lite av honom nu den närmsta tiden då jag är upptagen på helgerna så jag passar på på tisdagar även om jag kanske borde plugga istället. Blev en slappistur idag, varje fall för mig och Hampus, Joke fick träffa på en massa skrämmande saker, bussar och lastbilar och allt möjligt annat, han skytte sig fint så Jossan var nöjd. Hampus var så otroligt gullig idag, ville gosa och bli klappade på även när gräshagen väntade, det var som om han visste att det döjer en hel vecka innan vi ses igen, söthästen. Han fick både klättra och bada idag och så passade vi på att hoppa en stock i skogen också, det tyckte han var livat, tur att Joker kunde agera bromskloss framför annars så hade han sprungit en hel massa.

Efter Hampus var det bara hem och vända och sedan ut till Tornby, inhandlade cykelgrejer på biltema, vågade dock inte köpa bromsar så det får bli en annan gång, har i allafall kollat upp vilken sort jag ska ha. Sedan iväg till apoteket och bunkra upp med skavsårsplåster och tejp till helgen, får se hur det går imorgon på träningen, hoppas skinnet håller. Sist iväg till Maxi och handla mat, tung kasse blev det som skar in i händerna och som jag fick släpa mellan bussarna innan jag kunde pusta ut hemma i hallen.

Dagens bedift tycker jag är att cykeln numera är lagad! Gick ganska snabbt även om jag fick skruva lite, knepigt med bakhjul och växlar ibland, men nu sitter ett helt nytt däck och ny slang, så får vi se hur länge det håller. Bli skönt att kunna cykla igen, man känner sig väldigt låst utan cykeln.

Blir inte så mycket mer ikväll, ska städa upp i köket och sedan sova, i morgon blir det fullt focus på skolan, inte mycket som får komma ivägen imorgon, ska fixa detta!

Det Positiva: Cykel fixad!
Det Negativa: Sjukhusfärder.

Let there be a light soon.

Over and Out



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0