Fredag

Nyduschad och f räch sitter jag och funderar på om det är klokt att äta en liten macka innan man cyklar in till stan för att ha tjejkväll med sushi och snacks.

Dagen har varit bra, mysigt att vakna upp med Johan bredvid. Brukar alltid bli så att jag vill ligga kvar lite lexta länge då, men i morse var det jag som var pigg och Johan som ville gosa ner sig under täcket. Iväg kom vi till skolan i allafall. Satt en timme och jobbade med projektrapport och så hade vi en föreläsningen om produktutveckling, fattade inte mycket tyvärr. Satt mest och planerade min eftermiddag.

Efter lite lätt lunch bar det av till Tornby. Hittade till min stora lycka en bikini så nu är sommaren räddad. Satt faktiskt riktigt bra och det var en bra modell på både under- och överdel. Sedan blev det lite kläder också, tunna t-shirts i somriga färger, så nu får det bli sol och varmt så jag får använda dem en massa.

Handlade mat på maxi sedan, mycket blev det denna vecka, har en del idéer om att jag ska laga pajer i helgen och nu har jag inga ursäkter att komma med heller, allting jag behöver finns i kylskåpet, plus lite till. Kan vara bra att börja ladda upp infr tenta-p redan nu. Trött som jag var köpte jag mig en glass och satte mig på en bänk för att vila innan jag påbörjade färden hemåt. Då dyker Henke upp, han och sambon hade också handlat. Han blev imponerad av att jag lyckades cykla med så pass mycket mat och det gick faktiskt bra även denna gång. Fick precis ner de tunga sakerna i korgen och grönsakerna fyllde upp ryggsäcken till bristningsgränsen. Tungt att cykla hem, men jag klarade av det. Det enda missödet som hände, och som kunde ha gått riktigt illa, var att en unge kastade något på min cykel som nästan fastnade i hjulen när jag cyklade genom skägget.

Har nu beslutat mig för att en macka får det bli, sedan bär det av mot en förhoppningsvis trevlig kväll, med massa roliga människor.

Det Positiva: Trevlig kväll förutses.
Det Negativa: Kasta saker på cyklar, vad är det för sätt!?

För att du finns, för att du kan, du lede vågorna mot land, du river murarna mot världen.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0