Braiga dagen

Sitter här och mumsar nöjt för mig själv, dagen har varit mycket bra. Och att avsluta den med den bästa pajen jag någonsin lagat känns väldigt bra. Inte någon som helst bränd deg, oste ä perfekt gyllengul och lite knaprig och fyllningen inte det minsta rinnig. Smaken är det inget fel på heller, så jag sitter här och är väldigt nöjd med vad jag åstakommit.

Dagen började på ett fint sätt också, snosade lite i sängen och får sms från Johan, snosar lite, skickar svar, snosar lite igen och får fler sms, sedan går jag upp. Äter frukost och läser tidning, drömmer om att vandra i fjällen. Åker till skolan lite tidigare för att gå förbi och krama på Johan. Sitter mig igenom en föreläsning som lyser upp flera ljus i mitt mörka huvud. Lämnar in sista labrapporten i biokemin och fixar sedan kompleteringarna till miljötekniken. Pratar kendo med Lollo på lunchen. Förbi och hämtar papper till exjobbet, hemma letar jag upp det papper jag vet att jag har så nu ligger de halvvägs ifyllda på bordet, känner att jag åstakom något ba denna dag också.

Åker iväg till Hampus, hade tur att busskortet räckte både dit och hem. Hämtade hästarna i hagen och alla tre kom fram, Joker travade, Madicken galopperade och Hampus skrittade, såklart. Ingenting i denna värld får Hampus att röra sig snabbare än skritt frivilligt, om man inte står och viftar med mat vill säga och ibland är även det tveksamt om han hellre vill beta i hagen. Fick mig förevisat en massa nya vägar idag, härlig vägar. Hampus gillade dem också eftersom de var mjuka och sköna att gå på. Red en runda i skogen där man kan konditionsträna varv efter varv på en jättefin och härlig skogsväg. Idag nöjde vi oss med ett varv och mest trav, det räckte gott och väl, Hampusen var lite trött efteråt. Hade lite kapplöpning också och Hampus ville verkligen springa idag, tog i så mycket han kunde och ett tag fick han ligga först också, då var han väldigt nöjd med sig själv kan jag säga. På hemvägen snubblade två trötta fjordingar fram, en gång var det när att Hampus ramlade omkull, men han rätade snabbt upp sig och fortsatte, Jossan och jag skrattade för det kändes som om han låtsades som om inget hade hänt. Han är rolig den lilla hästen.

Nu börjar det bli dags att så sakta avsluta dagen, har lite disk att göra, men sedan ska jag krypa ner under täcket och läsa bok, imorgon börjar tentaplugget så då ska jag vara laddad.

Det Positiva: Springsugen häst och mysiga ridvägar.
Det Negativa: Träningsvärk.

Tänker för mycket på framtiden och glömmer att leva i nuet...

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0