Ubuntu

Gårdagen slutade med att vi fixade dator, jag fick göra det mesta själv, medan Johan var med som stöd, så nu är allt nytt och förvirrande, men tror att det kommer att bli bra. Från Windows till Ubuntu blev det. Datorn startar i allafall på bara ett par minuter och öppnar firefox så fort man klickar på ikonen. Lycka, dock har jag inte hittat alla finesser med det nya programmet som fungerar som msn, men det kommer väl. Det blev en ganska sen, men mysig kväll och jag sov jättegott på natten med varma Johan bredvid. Förstår inte hur varm och skön en människa kan vara, när han är i närheten som känner jag mig alltid lite kallare och vill vara så nära som möjligt och suga i mig värme. Fast det kanske har med andra saker att göra också.

Började dagen med en kort snosning, kort för mig i allafall, sedan en lång frukost, trevligt med sällskap också. Det är det alltid när man äter. Sedan så vilade vi lite till innan vi åkte iväg till skolan. Inte så mycket jag kunde plugga på eftersom jag ännu inte fått litteraturen till dagens föreläsning, men jag fixade med mitt schema och planerade lite. Så hade vi en trevlig föreläsning om vatten, fick en massa flash back till gymnasiets biologi och trivdes som fisken i vattnet. Efteråt så åt jag lite lunch med Louise och satt kvar ett tag för att renskriva så nu är jag nästan klar med skolarbetet inför nästa vecka, har lite jag ska kolla på, förhoppningsvis ikväll och eftersom jag är ledig på måndag ska jag förbereda en del då också.

Nu så försöker jag komma underfund med min dator igen och sedan blir det nog lite promenad och lite mat, inte för mycket, för ikväll, ikväll, blir det våfflor hos Mårten. Åh, vad gott det ska bli!

Det Positiva: Min dator verkar glad!
Det Negativa: Ingen direkt sol idag.

When you hold me, in your arms so tight....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0