Rustning och Australia

Kvällen slutade bra igår, först var det kendoträning och när jag kom hem ringde telefonen och det var Johan <3.

På träningen fick vi prova rustning för första gången det var ovant, men roligt. Hade bara halva rustningen Do och höftskydd och så tar vi Kote (handskar) och Men (huvudskydd) någon annan gång. Så det blev mest en massa Do-hugg. fick parträna och slå varannan gång höger och varannan gång vänster och så gjorde motståndaren samma sak. Det var svårt, Anders och Nisse fick det naturligtvis att se väldigt lätt ut och så skröt de lite genom att visa hur snabbt de kunde göra. Naturligtvis inte med flit. Bitvis gick det ganska bra, men ibland totalmissade jag, stackars Harald, men han slog faktiskt mig också. Förstår inte riktigt, idag har jag träningsvärk igen, hur mycket jag än stretchar är det något som känns stelt dagen efter.

Så när jag kom hem var jag ganska trött och så ringer telefonen. Inte ofta den gör det och om det ringer är det med 90% säkerhet mamma. Men nu var det Johan, då blev jag glad! Vi planerar en övernattning i vindskydd senare i veckan, ska bli jättekul, fick jag någonting roligt att se fram i mot också! Jag blev utsedd till vedansvarig och fösöker nu klura ut vart man kan köpa ved någonstans.

Denna morgon var sängen som vanligt skön så jag sov så länge jag kunde innan jag åkte iväg till skolan. Ägnade sedan ungefär tre timmar åt att renskriva en intervju vi gjorde förra veckan. Det var tråkigt och jobbigt så jag belönade mig själv med en java-muffin, blåbär idag, mycket god.

Det snöade när vi tittade ut, massor av snö, men jag tog mig in till stan endå. Har man bestämt sig så har man. Tre hela timmar befann jag mig inne i biosalongen och Australia. Den var bra, hur mäktiga vyer som helst, som jag naturligtvis vill se i verkligheten också. Har upptäckt att jag gillar att gå på bio under vardagarna och i slutet av filmens visningsperiod, mycket trevligare i en liten, inte alls fullpackad salong, så kan man bre ut sig mer :D

Nu sippar jag på lite vaniljté, ska läsa igenom en rapport och sedan blir det nog sova av.

Det Positiva: Bio
Det Negativa: Ingen mössa....

Love comes flying by, why don´t you fly with it...

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Syrran

grrr för Hugh Jackman!! han och Nicole var hos Opera på hennes show :D jag drägglade!!! ;P

2009-03-05 @ 12:42:26
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0