Gäsp

Sitter och gäspar en hel massa, kanske inte så konstigt då jag fastnade i en bok igår kväll och kanske somnade vid halv fyra. Det roliga är att i princip varenda gång jag gör det här så håller min granne ovanför mig sällskap. Ibland bara går han runt i lägenheten eller så går han på toa. Igår startade han någon sorts maskin, lät lite som en dammsugare, efter klockan tre på natten. Vem gö sådant här, han är lite konstig, men nu har han i alla fall slutat röka ut genom fönstret så att all aska hamnar på mitt fönsterbleck.

Min helg har varit bra. På fedagskvällen bar det av till Borensberg, vi åt middag med alla Johans syskon och så tittade vi på tv. Det var  god mat, en köttfärsgryta med senapsmak och så var det roligt att se huset i Borensberg och träffa alla syskonen. Det fanns massor av gulliga kort på väggarna som jag kikade på. Var ganska trött på kvällen, somnade och sov så gott bredvid Johan. På morgonen blev det lite frukost tillsammans innan vi for tillbaka till Linköping.

Jag åkte iväg till Hampus på eftermiddagen, han hade naturligvis rullat sig och var mer grå än gul. Fick nästan en dammattack bara av att se honom. Var med Jossan ut till lammen och hälsade på dem, de är närmare 30 stycken nu och så söt så. Fick hålla i ett av de mindre och de är så små och ulligt. Fick sällskap av Jossan och Joker ute i skogen också och det var väldigt trevligt. Jossan berättar så många historier om saker som har hänt, allt är inte så roligt egentligen, men hon berättar på ett så bra sätt att man ser det roliga även i sorgliga saker.

Hella kvällen ägnades sedan åt min bok, den tolfte i serien Sagan om Drakens återkomst. Den var oehört frustrerande så som alla böckerna har varit bitvis, men nu tyckte jag hela boken var så. Det är så många historier att det ta sådan tid att komma framåt i berättelsen. Som tur ä lär de sig mer och mer tricks också så nu kan de i allafall ta sig från en plats till en annan utan att det tar tre månader. Vilket är skönt, men annars så går allt så otoligt långsamt, vill ju att de ska fatta vad de ska göra direkt och inte krångla en massa. Kanske har något att göra med att alla karaktärer är envisa som åsnor, vägar lyssna på varandra och inte ser några sammanhang alls. Suck, men det är ju bra att böcker hugger tag i en och vägrar släppa taget.

Nu ska jag ägna söndagen åt att städa och försöka plugga lite. Ikväll blir det träning och bastu som avtalat.

Det Positiva: Kväll, natt och morgon med mysigaste. 
Det Negativa: Dammattacker och rinnande ögon, dags för tabletter?

Värme intill så sover jag så gott.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0