Fortsatt vårväder

Ännu en vårdag har svichat förbi. Började dagen med snosning och sedan en morgonpromenad i solen. Det var skön, även om det blåste lite kallt. Sedan blev det frukost och cykla mot campus. Kom nästa precis mitt i lunchrusningen så det var en massa människor överallt. Bland dessa människor fanns ett par som hade glänsande gula och lila byxor på sig och som upptog det mesta av min uppmärksamhet, den lilla delen som fanns kvar ägnades åt att undvika alla människor så att jag inte skulle behöva tokbromsa, mina bromsar är nämligen inte allt för pålitliga. Allt detta resulterade att jag inte lade märke till vilka jag mötte, först när vi precis cyklat förbi varandra, slog tanken in: "Meh, det där var ju Johan". Vi är så blinda ibland.

Hade en inspirerande föreläsning idag om en lab vi ska göra efter pås, jag längtar, även om det kommer kräva en massa jobb både före, under och efter, så längtar jag. Har saknat laborerandet och att få gå omkring i min labrock dagarna i ända. Det absolut bästa med hela min utbildning har varit alla labkurser. Att få ta mer och mer ansva för vad som sker i labbet och tillslut faktiskt inse att man kan alldeles själv utan att en handledare hänger över axeln.

Större delan av eftrmiddagen ägnades åt läsning och sedan åkte jag en sväng och handlade. Fick en härlig cykeltur ut till maxi i solnedgången, dock påmindes jag än en gång om mina dåliga bromsar, måste fixas innan det händer en olycka. Nu kommer Johan snart hit, ska bli toppen.

Det Positiva: fortsatt vårväder.
Det Negativa: Dåliga bromsar.

The world is not all crazy after all...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0