Flitlampan lyser

Liksom solen har flitets lampa lyst denna dag. Just nu är det paus i pluggandet eftersom man inte kan sitta hur länge som helst i sträck. Snart är jag klar också och då ligger jag i fas. Känns underbart roligt! Hade endast en föreläsning idag, i biokemi, rätt så kul. Sedan hämtade vi ut våra tentor som vi skrev i februari, kändes mindre kul, hej omtenta!, alltid som missar man med ett eller två poäng också och då blir det extra surt, speciellt som man upptäcker att den som rättat ändrat sig och strykit två poäng. Aja, till nästa gång kommer jag att kunna allting galant! Någon mer omtenta får det inte bli, jag ska vara helt ren till exjobbet startar i höst. Vilket gjorde mig ännu gladare då jag fick ett sms om att tentaresultatet av den senaste tentan precis kommit upp i portalen. Snabbt som attan loggade jag in och kikade och kunde dra en lättnades suck, tentan gick bra, till och med bättre än vad som kändes och bättre än vad jag någonsin trodde i början av kursen. Kanske kan jag det här ändå, vilket är kul.

På eftermiddagen har jag gått igenom föreläsningar och renskrivit, nu är det bara en kvar, dagens föreläsning som ska hinnas med idag också är det tänkt, då kan jag kanske repetera lite på förmiddagen imorgon och så kan jag införskaffa mig boken som jag fick mail om hade anlänt idag. Känns som om jag har flyt nu och det måste man väl få ha ibland. Allt kan väl inte bara bli motgångar? Ibland så måste allt bara få fungera och den här gången ska jag njuta av det också och verkligen säga till mig själv att jag är duktig. För det är jag faktiskt ibland, men jag är så dålig på att säga det till mig själv och tro på det.

Huvudet dunkar fortfarande lite svagt, tror att det är en kombination av kendoträning och lite sömn, tur att det är ett tag tills på söndag och det är dags för rustning igen. Ska försöka mig på att sova tidigt i kväll och inte stanna uppe för länge, men först måste jag laga mat. Det ska provas ett nytt recept är det tänkt, får se hur det blir.

Nu ska jag tända flitets lampa igen och den får lysa ytterligare en timme ungefär, beroende på hur effektiv jag är.
För övrigt tänker jag inte ens kommentera snön som ligger på backen igen, jag väljer att bara se solen som lyser från en nästan molnfri himmel.

Det Positiva: Tenta klarad.
Det Negativa: Trötthet

Så ljusnar allt igen...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0