The day taht went away

Jaha, nähä, gårdagen slutade inte riktigt som jag trodde. Jag åkte på grillning istället för att vara hemma, det var trevligt och grillmat är alltid gott. Sedan envisades jag med att ligga uppe länge och läsa bok, bara en kvar nu! Sedan måste jag vänta på att sista boken i serien blir färdigskiven. Förhoppningsvis kommer den ut på engelska i höst och på svenska så snabbt som möjligt efter det. Läntar otroligt mycket, saker och ting börjar knytas ihop på finurliga små sätt.

Eftersom jag var så oansvarig och somnade sent kom jag inte riktigt upp i tid heller, det funkade, men någon lång skön frukost med tidning blev det inte. Dessa lyser med sin frånvaro dessa dagar. Vet inte hur jag ska lyckas få dem tillbaka. Dagen på jobbet kändes lång, inte speciellt mycket spännande som hände där, mest rutinjobb. Om ett par veckor när ett projekt förmodligen är slut på en metod ska jag få lära mig den också, testade lite med den förra sommaren, men inte speciellt mycket, så ska lära mig ordentligt nu i år.

Hemma är det verkligen dags för en röjning. Diskat har jag gjort än så länge och nu ska jag plocka ihop kläder och dyligt som ligger slängda överallt. Men jag resonerar som så att jag ska ta lite i taget. Först så bakade jag kladdkakemuffins, sedan så diskade jag. Därefter var det dags för en kvällspromenad och nu ska jag plocka och packa väskorna inför imorgon. Blir lite hästeri då direkt efter jobbet.

Det Positiva: Promenad
Det Negativa: Nog ingen lägenhet.

Vill flyga med dig till världens ände och tillbaka igen.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0