Solig Midsommar

Midsommarafton, årets längsta dag, blev en ganska solig historia här i Borensberg. Jag lyckades, till min stora förvåning, ta en av de tidigare bussarna och komma hit redan på förmiddagen. Umgicks med Johan och satt en stund i solen och kollade på när hans bror klippte häcken. Sedan blev det sill-lunch och jag provad alla sillsorterna, inte så mycket av varje, men det gick faktiskt att äta. Sedan var där god potasis, gräddfil och gräslök också. Och nubbe, den smakade också helt okej, har ju inte så mycket att jämföra med, men helt klart godkänt. Alla Johans syskon och sambosar var här så vi var åtta stycken till lunchen, väldigt trevligt, jag känner dem ju inte så bra ännu, men jag trivdes.

På kvällen blev det lite promenad längs sjön Boren, solensken fortfarande, men det blåste rätt så mycket, speciellt när man gick ut på klipporna. Det var en mysig promenad i allafall, vi gick och höll handen och kramades en massa.
När vi kom hem var det grillning, fläskfile och potatissallad, väldigt gott! Mat är bland det bästa som finns. Sedan blev det lite filmtittande och godis innan vi somnade i sängen.

Idag så hopar sig molnen lite runt omkring, men jag hoppas på uppehåll. Känns underligt att helgen fortfarande har två dagar kvar. Ska passa på att njuta ordentligt av dem.

Det Positiva: Årets längsta dag <3
Det Negativa: Huvudvärk..

In time, things will be better....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0