En sån där dag.

Idag ha varit en sån där dag som varit rätt så sällsynt på sistone. Jag hade ingen bestämd tid som jag skulle passa, tanken var att vara i skolan innan tio och detta lyckades jag med. Pluggandet gick ganska effektivt också, vilket känns bra, börjar få ordning på saker och ting i huvudet. Sällskapade med Linda och Markus idag, mycket trevligt, ett tag sedan vi sågs nu. När jag kände mig nöjd cyklade jag in mot stan, bättre sent än aldrig skulle jag fixa present till pappa.

Jag gillar Linköping, det är en mycket trevlig stad att gå omkring i, men jag har nog aldrig tidigare lagt märke till en del saker. Idag ploppade det nämligen upp en helt ny tebutik så där från ingenstans. Tvingade mig själv att bara glutta i fönstret annars hade jag shoppat upp halva affären. Borde dricka en del av de téer jag har innan jag inhandlar nya. Sedan fanns det en hel radda med inredningsbutiker också och det började klia i fingrarna igen. Nu har jag dock lovat mig själv att inte köpa nått till lägenheten förrän jag flyttar och kanske inte ens då, borde vänta tills jag har ett jobb också, men lite kan jag nog tjuvstarta.

Hittade en present tillsut och sedan begav jag mig till biblioteket. Regnade med jämna mellanrum och det var mysigt att sitta i en stol där, läsa lite och kika på regnet utanför fönstret. Cyklade hem under lite småstänk och har sedan ägnat kvällen åt tvätt och bok. Dessutom har jag smällt i mig en liter bananasplit glass och myst med tofflorna i soffan. Jag känner mig ganska nöjd. Ska fixa tvätten och förmodligen packa lite, imorgon åker jag hemhem för att fira pappa.

Det Postivia: Lugn dag
Det Negativa: Kalla fötter

Flyg så högt du kan så länge du kan, men se till att landa på fötterna.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0