Där mitt hjärta finns.

Sol och värme, sommaren är här och på jobbet luktar det nylagt asfalt. Mycket att göra idag också, mest sitta vid daton och kolla prover som gått. Ladda maskinerna och sedan plocka om på maskinerna så att de viktigaste proverna verkligen hinner gå. Lite pysslande med ditt och datt, men som sagt mest sitta vid datorn, ändå så ligger vi efter överallt. Maskinerna går fulla, men de räcker helt enkelt inte till. I sådana här tider önskar jag mig en till GC-MS med Head Space, attans vad det skulle underlätta. Fick njuta lite av solen på lunchen och på rasterna i allafall, rätt så varmt blev det, började bränna på armarna efter bara en kvart ute.

Efter jobbet blev det handling, fyllde kylskåpet så jag har en del grejer inför helgen i allafall så får man komplettera det man vill ha. Sedan blev det till att laga middag, kyckling wok med banan och bulgur och så lite currysås till det. Johan kom hit så vi hade lite middag tillsammans idag, mycket trevligare att både laga till och äta tillsammans med någon annan. Speciellt till Johan också. För att smälta maten och bli sugen på efterrätt cyklade vi in till stan och gick till Bosses Glassbar. Jag valde sorterna Kärsbärschoklad och något med marräng i, så satte vi oss under ett träd i Domkyrksparken och njöt lite. När all glass var slut promenerade vi förbi bion och hamnade på Transfomers 2 Revenge of the Fallen. Mycket, mycket bättre och roligare än ettan, som jag inte minns så mycket av. Satt och fnissade lite och någon gång blev det till och med mer än fniss.

Alla de här grejerna var för sig är ju en lyckad kväll och tillsammans med Johan blir de bara ännu bättre. Jag blir så glad bara av att vara i närheten av honom. Oftast är det så i allafall, om jag inte är på något konstigt humör. Ibland kommer jag på mig själv med att bara sitta och titta på honom. Då känner jag mig lite fånig. Sedan kommer jag på mig själv igen med att bara titta på honom. Det bästa med att äta middag tillsammans är att man möjligen äter lite långsamare än i normala fall och så kan man prata om saker som hänt under dagen. Det bästa med att gå på bio tillsammans är att man kan mysa i biomörkret, luta huvudet mot hans axel och bara vara nära varandra. Det bästa, och läskigaste, med att cykla tillsammans är att hålla varandra i handen och få fart så man flyger fram. Det sämsta med alltihopa är att behöva säga godnatt och hejdå.

Nu är det natt också, sent och jag ska upp tidigt, men det får gå ändå, sova får jag göra i augusti, när jag bara har en tenta, från och med idag! Go Matilda, nu är vi på väg mot examen.

Det Positiva: Dejtingkväll.
Det Negativa: Spänd i nacken efter för mycket dator.

Saker jag känner i mitt hjärta har kanske lite svårt att ta sig ut genom munnen ibland....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0