Borde tatt regnkläder...

Snörvel, snörvel, frusen och kall är jag för tillfället. Klarade mig från regnet både till och från jobbet. Så trodde jag att det inte skulle regna mera idag så jag cyklade till Maxi utan regnkläder också. Stort misstag! Klarde mig på ditvägen vilket jag är tacksam för, men på hemvägen så regnade det, så nu sitter jag med filt och försöker värma upp mig själv.

Dagen i sig har varit ganska händelselös, eller ointressant för andra än mig själv. Jobbade på hela dagen idag och hade att göra hela tiden. Roligt att man kommer ihåg så pass mycket från förra sommaren som jag gör, det bara kommer tillbaka till mig. Sedan är det kul att jag får lära mig en massa nya saker också. Än så länge har inte metoderna börjat bråka heller. Idag brann dock det första filamentet upp på en av maskinerna, men jag upptäckte det ganska tidigt och som tu var hade den ett extra som man kunde byta till, så man slapp byta jonkälla vilket tar evigheter. Håller tummarna för att det inte händer i sommar.

Vrålhungrig när jag kom hem och provade laga ett av tipsen som jag fått höra på lunchen. Mycket gott blev det, speciellt när jag slängde i brieost i omeletten. Sedan rensade jag kylskåpet, mycket välbehövligt och så cyklade jag till Maxi.
Nu ska jag ta och mysa ner mig någonstans under min filt och hoppas på att solen kommer mycket snart.

Det Positiva: Inget jonkällabyte.
Det Negativa: Ingen sol.

Kom värm mig...

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Syrran

det är så skönt känsla och man känner sig så bra när man kommer ihåg så mycket som man gör! Hoppas du klarar dig från sånna jonkällabyten ;P verkar jobbigt :P

2009-06-11 @ 19:45:01
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0