Äntligen träning!

Veckans kendopass är över och nu väntar jag bara på att torktumlaren ska gå klart så jag får sova. Har varit en jobbig dag på jobbet. Proverna fortsätter att strömma in och maskinerna gå dygnet runt. Nu har jag bara några få sena prover ändå, men det krävdes hela förmiddagen framför datorn för att det skulle gå. En hel del som måste gå imorgon också. Eftermiddagen ägnades åt en masa labbande och provförberedelser av prover som ska gå nu i natt, det är roligt att få blanda lite och vara med provet hela vägen. Städade lite också så nu får man plats med lite mer saker i kylen.

Äntligen träning var det ju idag! Denna gång var Lollo där också så det var mycket trevligt. Bara fem stycken var vi också så vi fick bra med plats. Efter halva passet mådde Lollo dåligt, så hon avbröt, men det var ju sällskap efteråt i allafall och en massa pratande. Anderas som höll i passet och vi fick öva kontringstekniker, en helt ny som jag aldrig provat tidigare. Tre olika för att kontra om någon hugger Kote. En av dem blev min favorit, det kändes som om jag klarade av den ganska bra och relativt snabbt, för att vara jag vill säga. Snabbhet är ju tyvärr inte min starka sida ännu. Tajmingen stämde däremot bra idag kändes det som och kiaiet var någorlunda på plats. Dock ska jag träna på att gå rakt framåt har jag fått påpekat så det ska vi också tänka på. Mitt fina blåmärke från förra torsdagen, från en Do som täffade något lågt är fortfarande kvar, men jag tror inte att jag kommer att upptäcka några nya imorgon. Fick också en uppenbarelse idag, mitt huvud gör alltid så ont efter varje pass och ibland eka det i huvudet när någon slår Men. Nämde det idag och då fick jag höra att det kunde vara rustningens fel, att jag ska hitta en fräch Men till nästa gång och prova med den istället. Så nu blev jag ännu mera sugen på att vara oansvarig och slänga ut en massa pengar på en egen kendorustning. Men med tanke på hur cykeln skamlar så ligger den inte överst på listan längre. Får vänta och se helt enkelt. Även om jag vill och siktar på det, vet man ju inte om man är kvar i Linköping om ett halvår heller.

Nu ska jag smörja in mina fötter, hämta tvätt, diska och krypa ner i sängen. Imorgon anländer besök från Gävle som stannar hela helgen, ser mycket fram imot. För övrigt kan det vara så att vi råkade gå på biopremiären av Transformers 2 utan att veta om det. Så det kan gå ibland...

Det Positiva: Kontringstekniker.
Det Negativa: Bultande huvud.

Kom håll om mig igen..

Over and Out

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0