50-årsfirande

Lördagen bara flög förbi kan man säga. På eftermiddagen kom hela släkten på besök. Trevligt att träffa dem alla, blir ju inte så ofta så man babblar runt om allt och inget och försöker hinna med att prata lite med alla. Mamma hade gjort en massa god mat. Åt och åt och så åt jag lite till. Magen tyckte om all mat som jag tryckte i också. Mycket trevlig middag, tyvärr satt jag på den plats där man i ögonvrån kunde se grannens bastu och där badade de bastu och gick ut på bron utan kläder. Inget man vill se när man äter middag. Det blev lite, "prata med farmor nu, titta absolut inte åt mormor håll". Tack och lov så gick de inte igen tillslut.

Släkten har för övrigt mobiliserat sig och tycker att pappa ska börja träna. Av den ena sidan fick han en motionscykel han kan ha inne och av mamma fick han en riktig cykel. Jag drar mitt strå till stacken och drog ut honom på en promenad under förmiddagen.

På kvällen blev det tårta och choklad kaka, samt lite filmtittande. Sedan blev det ännu mer filmtittande och så blev det jättesent. Nu är jag tröttt, men det ska bli en lite tur till den lilla hästen, lite pluggande och sedan blir det tåget hem till Linköping igen.

Det Positiva: God mat och gott sällskap.
Det Negativa: Trött

Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday dear Daddy, Happy Birthday to you.

Over nad Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0