Semestervittring

Snart dags att sova igen och jag längtar verkligen efter det, igå somnade jag tidigt också och då fungerade det faktiskt att gå upp på morgonen, börjar få tillbaka lite ork, sömn hjälper verkligen mot allt. Därför satsar jag stenhårt på att ta det lite lugnare och gå och lägga mig tidigare på kvällarna. Igår var jag och red som vanligt och hade egentligen tänkt åka dit idag också, men istället kände jag att jag behövde fixa saker här hemma och ta det lite lugnt med mig själv. Blir förmodligen en ridtur någongång under helgen istället.

Kan nog vara skönt för Hampus att vila lite också, blev en lång runda igår, nästan två timmar, eftersom vi var tvugna att rida tillbaka när vi nästan var hemma eftersom det var staket i vägen. Hampus var i vart fall överraskande positiv, men jag vågar inte släppa honom, har i princip noll chans att hålla honom om han skulle få för sig något. Men vi övar på, måste öva mer på att rida med sätet och vikten, för bettet bryr han sig inte mycket om. Kul att han är pigg och glad i allafall. Kanske bli det till att prova vallen nästa gång, kanske är säkrast att vara själv då, Joker åker iväg på kurs nu i helgen och det blir spännande att se vad han lär sig där, hoppas och tror att det kommer att gå alldeles lysande. Testade lasta lite igår också och det gick bra tillslut, efte ett mindre missöde med en transpot som lossnade från dragkoken när hästen tar klivet in, ingen störra skada skedd, han stod så lugnt tillslut ändå.

Börjar få semestevittring nu också. Samtidigt som en del av jobbet blir rutin finns det så mycket kvar att lära sig, mycket roliga saker. Har varit inne och petat i GC:n nu också. Bytt kolonn, skruvat isär och satt ihop jonkällor och allmänt joxat med den, är jättekul tycker jag. Känns som om jag får ta ganska mycket ansvar också, även om det alltid finns någon att fråga och som kan ge stöd om det behövs, men jag gillar att klara av saker själv, att känna att jag faktiskt kan en del i allafall. De här tre åren har gett någonting i utbyte och jag har hamnat rätt, det här vill jag göra i framtiden. Kanske inte precis det jag gör nu i resten av mitt liv, men en del av det absolut. Nu blir vi bara två tappra själar i två dagar, det ska nog lösa sig bara inte proverna rasar in som fö några veckor sedan. Sedan blir det sista veckan nästa vecka, ska bli skönt med semester, förösker desperat hålla veckan tom, men det känns hopplöst. Slutet av den är bokad nu i allafall och jag har lite idéer om vad jag vill göra med resten.

Nu väntar sängen, imorgon jobb och träning och så lite fantiserande.

Det Positiva: Semestervittring.
Det Negativa: Kliande myggbett.

It`s a game and we are all playing..

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0