Paddlingsplanering, Kattmöten och Regnritt

Börjar känna mig mer och mer sliten. Undra vad det kan bero på? Kanske ska hålla mig hemma om kvällarna och sova tidigt istället för att vara ute och ränna. Måste sakta ner snart, för det här tempot kommer inte att hålla hur länge som helst. Men det är ju så svårt, för allt är ju roligt.

Planerade paddling hos Mårten i måndags. Träffade Johan innan och vi promenerade och åt glass. När det börjarde regna, som det brukar när vi promenerar hittade vi ett träd utanför Mårten som vi kunde vänta under. Tillslut blev det planeing också, men det tog sin lilla tid så jag var rysligt trött när jag cyklade hem. I ydsskogen träffade jag en gosig och mysig katt som jag vill ta med mig hem. Inte riktigt läge än, men en sån katt vill jag ha. Den kurrade en massa och hoppade upp i mitt knä. Ville inte alls åka vidare då.

Sedan var det Hampus två dagar i rad. I Tisdags red jag tillsammans med Jossan, vi hittade flera liter svamp och sedan red vi på vallen där Hampus blev som galen. Han försökte sticka och ha sig. Var dock inga problem med att få honom att galoppera, båda varven på volt till och med. Mycket nöjd med honom. På ondagen blev det också ridning, denna gång i regn, det började regna så fort jag kom innanför stalldörren och slutade inte förrän jag skulle åka hem igen. Blev ganska blöt, men eftersom det är sommar och varmt gjorde det inte så mycket. Betslade ner också, i vanliga fall har han pessoabett på nedersta ringen, mest för att man ska ha något att säga till om han skulle rusa iväg någonstans. Provade ett lite smalare tredelat bett och nu ska vi testa med det ett tag. Kändes helt okej, men jag försökte mig inte på något avancerat, det stora eldprovet blir att hoppa på det bettet. I stallet gosade jag med världens finaste Moa, hon är jättegammal och en mycket söt katt som kommer och pratar och vill bli kliad ibland.

Kvällen ägnades sedan åt att packa, fö en gångs skull är jag ute i god tid och följer planeringen, men ändå känner jag mig stressad. Börjar lugna ner mig nu, men fortfarande är det mycket som jag vill hinna med. Nu är det i allafall klart att jag byter stadsdel, ska bosätta mig i Gottfridsberg från och med september. Hoppas att jag kommer trivas just nu känns det i allafall bra. Direkt vidare till Maxi och handla min del av maten till paddlingen. Nu förösker jag ladda om igen så jag är redo för träningen ikväll. Börjar kanske inse att jag har alldeles för mycket som jag vill göra, jag börjar bli som min faster, hemska tanke.

Det Positiva: Enligt planering.
Det Negativa: Mot utbrändheten.

Come fly with me....

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Caroline

Ooh, grattis till flytt. :)

2009-07-17 @ 11:44:57
URL: http://www.kendoka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0