Knowing

Huvudet känns tungt och nacken väker och här sitter jag med vetekudde och toffor för att försöka ladda om till en ny vecka. Igår bar det ju av till Johan. Vi började med en promenad som blev till en stund under stora gröna träd för att inte bli blöta av regnet som började falla. Det var mysigt, då kunde man stå och mysa och bara lyssna på regndropparna som föll på löven. På vägen hem såg vi regnbågar, svaga, men ändå vackra.

Blev en filmkväll sedan, en film som hette Knowing med Nicolas Cage. Den var bra, men krypande läskig ibland och jag hoppade till flera gånger och tyckte att kombinationen av dimma, mörker och svartklädda mystiska tysta män inte riktigt passade mig. Sedan grät jag lite också och en film som framkallar känslor är ju alltid bra. Efter filmens slut missbrukade jag tv:n en lång stund och zappade omkring medan Johan läste bok. Läskigt fort man trillar dit igen. Här hemma känner jag inget direkt behov av att ha en tv, men igår föll jag genast tilbaka i mönstet jag hade när jag själv hade en. Det är hemskt vad jag tittade mycket på tv egentligen. Följde hur många serier som helst och kunde ägna en hel eftermiddag och kväll med att zappa omkring. nu sitter jag i och för sig ganska mycket vid datorn istället och följer en massa bloddar, men det är ändå lättare att knäppa av den än vad det var att strunta i tv:n. Kom i alla fall i säng sent och sov på bågot konstigt sätt så nacken är helt stel i ena sidan idag. Jag har försökt rätta till det, men det går dåligt. Det värsta är ju att det har börjat stråla upp i huvudet nu också. Ska göra ett försök med massagemaskinen och se om det hjälper.

Det blev sen frukost på balkongen och lite läsning i solen under dagen. Mycket trivsamt, det känns skönt att umgås utan att egentligen umgås. När man kan resa sig upp och gå in i det andra rummet för att se efter vad som händer. Fråga hur det går, pussas lite och sedan gå tillbaka till vad man själv hade för sig. Sådant vill jag göra mer av.

Ska försöka fortsätta min uppladdning nu, imorgon blir det upp tidigt och jobb igen. Får också veta om jag får lägenheten eller inte. Hoppas, hoppas, hoppas.

Det Positvia: Filmmys.
Det Negativa: Ont igen.

Imorgon är en annan dag...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0