Busiga barn

Gårdagen slutade fint. Johan kom hit och vi gick kvällspromenad runt Lambohov. Hittade en massa platser jag inte upptäckt tidigare, efter ett och ett halvt år i området. Borde kanske ta en dag och bara springa runt överallt och hitta alla fina ställen. Det var i alla fall mysigt att gå runt där med Johan på kvällen. Mycket trevligare än att gå omkring själv.

Idag tog jag mig upp till att besiktningsmännen kom och tittade på när de gick omkring i köket, fortfarande är det två lister som fattas, förhoppningsvis fixas detta i morgon. Ska bli skönt att slippa tänka på att gå upp tidigt eftersom möjligheten till att hantverkare kommer och ringer på, alternativt låser upp dörren. Vill ju inte riktigt ta i mot dem i pyamas, det är ju i och för sig bra för mig att ha en anledning att gå upp också. Har ju lite svårt att bara gå upp så där ändå. Efter besiktningen var det dags för morgonpromenad och sedan handla frukost eftersom mitt skafferi gapade tomt. Stod och hängde på låset tillsammans med en hel grupp andra människor. Lyxade till det och köpte nybakat bröd och en färsk kanelbulle. Sedan blev det långfrukost med gröt, bröd och juice. Frukost är det allra bästa målet på dagen tycker jag. I varje fall om man kan ta sig tid och verkligen sitta ner och njuta.

På kvällen var det dags för jobb igen. Linus är fortfarande i Thailand, den lyxosten, så Charlotta vikarierade. Barnen var otrolig busiga och många av dem hade tyvärr glömt en del av vad de lärde sig innan jul. Lite tråkigt, men vi får göra vårt bästa dessa få gånger som är kvar. Är dock stolt att alla kan doppa huvudet nu, i alla fall alla som var med idag. Så stolt över de som var så väldigt rädda i början, nu vågar de doppa och de flesta vågar hoppa också. Helt otroligt vad kul det är när man ser hur de utvecklas. Det är det allra bästa med jobbet. Nästa vecka blir det hårdträning, nej, jag är inte så hård, men vi ska försöka simma lite mer, idag hade vi en massa andra övningar också, sen hoppas jag på att Linus är hemma igen och kan hjälpa mig att planera avslutningen. Därefter verkar det som om simskoleperioden är över för min del en tid framöver. Förhoppningsvis blir det lite intensivsimskola i vår, men annars är det väl meningen att jag ska koncentrera mig på skolan. Ingen tv längre så den kan inte hålla mig borta, bara datorn kvar och den tänker jag nog behålla.

Nu är snart andra säsongen av Sailor Moon klar och snart kan jag börja med en säsong jag aldrig sett ett enda avsintt av. Ska bli spännande. I morgon blir det städning, tvättning och matlagning och sedan lite filmkväll tydligen, väldigt kul.

Det Positiva: Busiga barn
Det Negativa: Busiga barn

När du håller om mig och stryker mig över håret känner jag mig så varm inuti.


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0