God mat och presenter

Började fredagen med att sova länge, länge, kunde ju behövas eftersom vi pratade till sent på natten. En del att ta igen ju när man inte träffats på ett tag. Tog oss i alla fall upp tillslut och åt frukost. Gav oss på eftermiddagen av till Hangaren för klättring. Hur länge sedan som helst som jag klättrade. I Augusti så var vi utomhus vid Ågelsjön och klättrade på klippor, men innan dess så var det utomhus vägg vid rixtinget i maj. Kändes lite ringrostig, men jag lyckades ta mig upp för två och en halv vägg. De lättaste nivåerna, men jag kände mig bra ändå. Klättring är så skön träning, även om man blir trött fort och så är det roligt. Syster och jag posade en massa och knäppte kort också, det var kul.

På kvällen gjorde vi tacos och Johan kom över och åt med oss. Åhh, vad gott det var, blir så sällan man gör det när man bor själv, men nu ska jag försöka lite oftare, får väl bjuda hem lite kompisar så blir det trevligare att äta också. Gick sedan på bio alla tre plus Mårten och Tommy, vi såg Valkyria den var helt okej, men eftersom slutet var ganska väntat blev det mer likt en dokumentär, trevligt att göra något i alla fall. Fick skjuts hem också och sedan tittade jag och Johan på när syster bloggade och pratade med Patrik i telefon. Eller vi tittade inte så mycket, vi mest mös för oss själva.

Idag så vakande vi sent igen, härligt med sovmorgon. Fick öppna lite presenter på morgonen också. Två kuvert, ett från mamma och ett från mormor och två paket hade jag också att öppna. Från Johan fick jag en tårt/pajform med avtagbar kant som jag för övrigt ska inviga idag. Från syster fick jag bodybutter som jag önskat mig och en rolig diskborste.

Gav oss iväg till Hampus på dagen och skulle rida. Tror att han blev glad av att se mig. Syster fick rida Joker, bebishästen. Han ville bara springa iväg med henne. Men det får man faktiskt när man bara är en bebis. Var i alla fall kul att rida, de fick springa i skogen också och Joker hoppade och skuttade av glädje. 

Nu ska här diskas och göras rent i köket innan vi börjar skita ner det igen och lagar middag och kladdkaka.

Det Positiva: Födelsedag
Det Negativa: Upptäcker blåmärken lite var stans.


Som handen i handsken

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0