Fortsätter jobba på det...

Är så nöjd och glad över det nya köket. Plockade in allt i fredags kväll och oj vad mycket plats jag fick i lägenheten. Nu återstår bara micron och till den har jag två alternativ, får se lite hur det blir beroende på vad man hittar på ikea i nästa vecka. Har också blivit otroligt sugen på en fotölj eller liknande och kanske slänga ut tv:n eftersom den ändå inte funkar för tillfället. Jag har inte orkat bry mig efter som jag, tro det eller ej, knappt tittar på tv längre. Ska försöka klura ut vad det är för fel på den, men om jag inte lycka är det inte hela världen. Då åker den ut med buller och bång och då kanske jag kan göra en mysig läshörna, mycket lockande.

Lördagen började sådär, sov till sent, men det får man när det är helg. Sedan bestämde jag mig för att hela dagen inte skulle bli fel och tog en morgonpromenad innan frukost. Ser ni, jag kan hålla mina nyårslöften (som jag för övrigt borde skriva upp här (när jag hittar dem) så jag får lite mera press på mig). Sen var det frukostdags, gröt och mackor (dagen fortsätter bra), sen brakade allt ihop. Ingenting gjorde jag på hela eftermiddagen, bara hängde vid datorn. Trött och besviken på mig själv och noll motivation till att plugga. Gjorde sedan fruktsallad (ännu ett nyårslöfte) och lyckades sätta mig med en av böckerna och börja läsa. Två kapitel hade jag bestämt som mål. Efter ett och ett halvt kapitel upptäckr jag att jag läser efter fel läshänvisningar. Hur sur blir man inte då, tog dock nya tag och satte igång med två av kapitlen jag skulle läsa. Kändes bra när jag tagit mig igenom dem.

Nu sitter jag här, efter ännu lite sovmorgon och äter god frukost. Idag ska jag iväg till skolan och plugga tillsammans med Johan. Lite mer motiverande än att sitta här i lägenheten. Ska packa min lilla matsäck så jag kan stanna där ett tag också.

Det Positiva: Några löften som hålls i alla fall, bara att fortsätta jobba.
Det Negativa: Omtentor

Tack, för att du finns...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0