Borta bra, hemma underbart

Åter i Linköping sedan ungefär ett dygn tillbaka nu. Trött, trött på tåget hit och mycket bagage att släpa på. Så framme på stationen släpar jag det först ner för en trappa och sedan upp för nästa, först när jag stannar och vilar vid slutet av den trappan upptäcker jag att Johan är där brevid. Oj vad glad jag blev! En väldigt fin överraskning och jag blev genast mycket piggare. Han har den effekten på mig har jag märkt. Vi åkte hem till mig och jag var så spänd inför att se det nya köket, men där blev jag besviken. Inte mycket som hade hänt, kaklet hade de fogat, men annars så är köket fortfarande halvfärdigt, lite surt måste jag säga. På kvällen blev det te och mackor och en massa prat och kramar. Måste ju ta igen dessa två kramfria veckor. Det var härligt att träffa honom igen och kände faktiskt att lite av orken kom tillbaka, sen kanske det hör till att jag fick sova i min egna sköna säng med mycket värme brevid. Annars brukar jag frysa en massa när jag ska sova och har ett tjockt täcke även på sommaren och nu på vintern ibland till och med ett överkast. Det behövs inte när Johan är i närheten för han är så varm av sig, nästan tur att jag inte är lika dan, nu blir det ganska behagligt.

Dagen har inte ägnats åt mycket, efter att Johan åkte hem satte jag mig vid datorn och började titta på sailor moon, ska ta mig igenom hela serien och allt för att jag fick låten på hjärnan under Egyptsienresan. Kanske kan tyckas som en liten barnslig serie, men jag ska se hela bara för att. Plus att jag upptäckte att de var mycket coolare på engelska än den svenska dubbningen. Till kvällen har jag också lovat mig själv att ha en liten spa-kväll, systrarnas julklapp ska komma till användning och jag ska försöka trösta mitt soltrötta hår med lite inpackning. Det ska också bli en liten uppladdning inför morgondagens pluggande. Ska träffa Louise och tentaplugga tillsammans med henne, mycket trevligt ska det bli.

Nej ett avsnitt till ska det nog bli innan spa-kvällen tar vid.

Dagens Positiva: Kramar och mys
Dagens Negativa: Onödiga sötsaker idag då, fyyy matilda minns dina nyårslöften..



Varmaste, skönaste....

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Syster

ja fy för sötsaker!!



fast jag fick sån fudge av Patriks mamma så jag har också ätit :P

jag fick en hel burk...bara för att jag skulle få äta lite lyckad fudge och inte misslyckad:P och sånt går ju inte att låta bli :P

2009-01-06 @ 23:28:46
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0