Börd i mängder

I går kväll fick ha sms av Linda. "Vill du ha lite bröd?, vi har fått från Marcus syster" jovisst ville jag ha bröd så jag tackade glatt ja och såg fram i mot kanske en eller två limpor. Jo visst! När L menade lite bröd var det en halv pappkasse med massor av olika sorter i. Blev jättelycklig och ville snabbt, snabbt hem och prova alltihopa. Nu sansade jag mig lite så efter sista föreläsningen som låg ganska nära stan, tog jag mig till simahallen och tränade i 1,5 timme igen. Kändes otrloigt skönt, längtar tills på torsdag när det är dags igen. Blir nog lite nedbantat då, har inte riktigt obegränsat med tid den kvällen, men en timme ska jga nog lyckas klämma in.

I morse lagade jag cykeln så jag kunde cykla till skolan, kändes skönt, invigde även mina nya skor, de var sköna att gå omkring i och så fina att se på, kände mig genast mycket sötare när de kom på. Underligt vad kläder eller andra saker kan göra. Känner man sig bekväm med det man har på sig så mår jag automatiskt lite bättre.

Kvällen har ägnats åt lite förberedelser. Har en högläsning i morgon som jag förberett lite, samt att vi har både föreläsningar och lektioner i morgon som jag tittat lite på. Började även med ett personligt brev som ska vara klart i morgon kväll. Det mesta är bara kladdat just nu, men blir nog inte allt för mycket att göra i morgon ändå. Funderar på om det är dags för en storhandling igen. Frukten är slut och snart har jag slut på matidéer, får se hur orken ser ut i morgon helt enkelt.

Nu är det dags att krypa ner i sängen och hoppas på att sömnen kommer illa kvickt.

Det Positiva: En cykel
Det Negativa: Ibland väntar jag lite för länge med vissa saker.

Tillsammans blir vi två...

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Syrran

hehe...träningsnarkomanen i dig börjar vakna ;P;P nu vet du hur det känns ;P



du kan göra lasange :) det är gott :)



hare gott så syns vi på torsdag :D:D:D:D

2009-01-27 @ 09:08:05
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0