Fix och trix

Tvingade upp mig själv från sängen tillslut, fick slänga i mig lite frukost i all hast och sedan cykla till skolan. Satt mig igenom en två timmar lång föreläsning om genus och kommunikation. Sådär intressant, hade mycket hellre sovit. Sedan fixade vi en labrapport och så cyklade jag hem igen, eller först kilade jag och Lollo runt och skulle komplettera kursanmälningar. Inte det lättaste visade det sig, vi kunde inte läsa den kurs vi tänkte eftersom vi då skulle dubbelläsa så nu blev det inte en utan två andra kurser, en biokemi och en miljöteknik. i morgon ska vi jaga påskrifte så det verkligen blir som vi vill också.

Hemma igen skrev jag studiesammanfattning av kommunikationskursen som jag avslutar imorgon, ska bli härligt. Det känns verkligen som om kursen har hjälpt mig en massa och att jag blivit mycket säkrare. får bara hoppas nu att man får öva en del så det håller i sig. har ju två videofilmer jag kan titta på nu i allafall och alla goda råd och tips jag fått av kurskamraterna. I morgon blir som sagt sista gången jag går dit, då blir det bara till att lyssna på alla andra och äta semla, samt att jag ska ha ett samtal om studiesammanfattningen med läraren.

Börjar halvt om halvt se fram i mot morgondagen också, mest för att jag funderar på att börja packa. I morgon bär det nämligen av till Köping, där bor Johans syster. Henne har jag aldrig träffat, men det ska bli spännande. Jag har i allafall lugnat ner mig lite från tidigare i veckan då jag blev lite nervös vid tanken, men nu är det bra igen.

Dags för lite mat innna jag börjar fundera på allvar att städa och sedan ska jag sova, somnade nämligen nästan på sängen alldeles nyss, tror att det indikerar på något.

Det Positiva: Helg imorgon.
Det Negativa: Inga jobbiga tankar så långt ögat kan nå.

When you are not here, i miss you..

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0