Bra avslutning på veckan

Puh, nu är det ivägskickat, massor av ansökningar om exjobb, har några företag kvar att kontakta, men de viktigaste och mest intressanta är nu klara. Känns otroligt skönt att få det gjort. De andra ska jag ta tag i sedan, de kräver lite mer uppfinningsrikedom för att komma på vad jag kan göra hos dem.

Igår slutade i alla fall bra. Cyklade iväg till Johan och passade på vägen på att kryssa mellan diverse festerister som skulle på kvällens kravall och intressant titta på de tre polisbussar som stod på campus. Senare kom det fram att Israels ambassadör varit på besök och det varit en del oroligheter. Kan man ju förstå, men förhoppningsvis bjuder UF in någon representant för den andra sidan också. Hade varit intressant att gå på, men hade helt glömt bort det.

Hos Johan började vi med att gå till Willys och handla, en mycket trevlig affär. Fick skratta lite också, det låg lite snö på marken, men Johan tog sina sandaler (utan strumpor i) och gick ändå. Han fyser inte om fötterna, jättekonstig! själv behöver jag raggsockor när det är minusgrader och har tofflor på mig inomhus, men han är nästan alltid barfota.  Sedan gjorde vi varma mackor, jättegoda med svamp och creme freche. Ska jag göra flera gånger! Mitt i maten kom Johans bror sambo och skulle låna en extrasäng. Henne har jag aldrig träffat förut och naturligtvis blev jag nervös, som vanligt. Undrar om det syntes? Inte kommer jag på någonting att säga heller, något att träna vidare på.

Sedan började jag läsa Johans bok medan han förberedde sin lektion idag, blev som vanligt sent, av någon underlig anledning blir det alltid sent. För när vi väl har kommit så långt att vi ska sova så bli minst en av oss pigg igen och vill prata en massa. Sedan är det som om piggheten hoppar omkring tills det bli jättesent och man inte får tillräckligt med sömn. I morse ville jag inte alls gå upp, det var så varmt och mysigt i sängen och utanför fönstret vräkte snön ner. Härligt med lite riktig vinter, men den gör också att man vill grypa ner och mysa under en filt med en kopp te i handen. Lite frukost fick jag i mig innan vi cyklade genom snöyran till campus. Johan såg ut som en snögubbe när vi kom fram.

Nu är det helg för mig och jag tänkte börja med en tur in till stan och titta på kängor, eventuellt ska jag ta mig till gymmet också, men det funderar jag fortfarande över.

Det Positiva: Snö som är vackert.
Det Negativa: Snö som ilar i tänderna och sticker i ögonen.

Jag måste få dig att förstå, jag måste våga allt det där som är så viktigt, men känns så läskigt, det är så mycket måsten.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0